Wedden op Ajax

De tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-2020 is onderweg voor Ajax. De Amsterdammers gaan de beslissende fase in, want de prijzen gaan in het komende half jaar verdeeld worden. De ploeg van Erik ten Hag is nog volop in de race voor de landstitel en de KNVB Beker. Daarnaast is Ajax ook nog actief in de Europa League. 

Ook in de tweede seizoenshelft kun je uiteraard weer wedden op de wedstrijden van Ajax. Als je helemaal van een gokje houdt, kun je ook alvast inzetten op een mogelijke landstitel voor de hoofdstedelingen. Als jij denkt dat Ajax opnieuw met de KNVB Beker staat, kun je nu ook al inzetten op een Amsterdamse bekerwinst.

Tot slot kan je ook geld inzetten op het Europese avontuur van Ajax. Ondanks de uitschakeling in de Champions League speelt de ploeg van Ten Hag ook na de winterstop gewoon nog in Europa. In de Europa League is het Spaanse Getafe de tegenstander in de zestiende finale. Je kunt uiteraard inzetten op dat tweeluik, maar je kan ook al wedden op een mogelijke eindezege in de Europa League.