Wedden op Ajax

Het nieuwe Eredivisieseizoen is weer begonnen voor Ajax! De Amsterdammers openden de competitie op 13 september met een 0-1 overwinning op Sparta. Naast de Eredivisie gaat Ajax ook dit seizoen de Champions League in. Het elftal van Erik ten Hag zit in de poule met Liverpool, Atalanta Bergamo en FC Midtjylland.

Ook dit seizoen kun je uiteraard weer wedden op de wedstrijden van Ajax. Je kunt op verschillende dingen geld inzetten. Het is mogelijk om per wedstrijd in te zetten. Als jij bijvoorbeeld denkt dat de Amsterdammers winnen van PSV of Feyenoord. Uiteraard kun je dit ook doen bij de rest van de Eredivisiewedstrijden en bij de Europese duels.

Als je helemaal van een gokje houdt, kun je ook alvast inzetten op mogelijke hoofdprijzen voor de hoofdstedelingen. Denk jij bijvoorbeeld dat Ajax na dit seizoen met de schaal in de handen staat? Dan krijg je 1,55 keer je inzet terug! Ook als jij denkt dat het elftal van Ten Hag dit jaar de KNVB Beker wint, is het mogelijk om daar nu al op in te zetten.

Verwacht jij dat Ajax de drie prijzen wint tijdens het seizoen 2020-2021? Dan kun je inzetten en krijg je 80,00 keer je inzet terug! Een dubbel voor de Amsterdammers levert je 4,00 keer je inzet op. Daarnaast kun je ook inzetten op de topscorers. Als jij denkt dat Dušan Tadić de topscorer van de Eredivisie wordt, krijg je 12,00 keer je inzet terug als dit ook daadwerkelijk zo is. Antony (13,00) en Quincy Promes (13,00) behoren ook tot de kanshebbers.