Weet Bergwijn voor het eerst sinds 12 november weer te scoren in de Eredivisie? (Ad)

door NielsOpdam 29

Bron Ad

Weet Bergwijn voor het eerst sinds 12 november weer te scoren in de Eredivisie? (Ad)

door NielsOpdam 29

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Ajax speelt aanstaande zondag een uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Het wordt het tweede duel van interim-trainer John Heitinga, die dit seizoen afmaakt als trainer van Ajax 1. Vorige week wonnen de Amsterdammers voor de eerste keer sinds oktober in de Eredivisie. is Ajax de overduidelijke favoriet voor de uitwedstrijd tegen SC Cambuur.

Een overwinning van Ajax levert je op. Als de ploeg uit Leeuwarden wint, ontvang je 9,00 keer je inzet. Bij een gelijkspel in het Cambuurstadion is de . Je kunt ook geld inzetten op welk elftal er met een voorsprong gaat rusten en welke ploeg er uiteindelijk met de winst vandoor gaat. Denk jij dat Ajax met een gelijkspel de rust ingaat en alsnog wint in Friesland? Zet dan in en terug!

Je kunt ook inzetten op de uiteindelijke uitslag. Als Ajax met 1-2 wint op bezoek bij SC Cambuur, dan verdien je 9,50 keer je inzet terug. Bij een 0-3 overwinning van de ploeg van Heitinga is Mochten de Amsterdammers en de Leeuwarders met 1-1 gelijkspelen, dan levert dat 12,00 keer je inzet op. Als SC Cambuur met 1-0 wint, ontvang je 23,00 keer je inzet.

Weet Bergwijn voor het eerst sinds 12 november weer te scoren?

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers voor aankomende zondag. Dusan Tadić begon tegen Excelsior als spits in de basisopstelling. De Serviër benutte een strafschop en als hij aanstaande zondag opnieuw scoort, dan krijg je Steven Bergwijn scoorde tijdens de uitwedstrijd tegen FC Emmen, op 12 november 2022, voor het laatst in de Eredivisie. Als de aanvaller zondag scoort in Leeuwarden, dan

Weet het Ajax van John Heitinga zondag met 0-3 te winnen op bezoek bij SC Cambuur?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.