Voorspel het Eredivisieweekend in de AS Match Predictor!

door Ajax Showtime 147

Bron AS

Voorspel het Eredivisieweekend in de AS Match Predictor!

door Ajax Showtime 147

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax Showtime gaat verder met de AS Match Predictor. Het geeft je de kans om via een handige tool de wedstrijden van Ajax en de rest van de Eredivisie te voorspellen én daarmee prijzen te winnen. Check de odds per wedstrijd, weeg je keuze goed af en doe mee!

Je selecteert de juiste speelronde, waar - bij een volledig speelweekend - negen wedstrijden voor je klaarstaan. Gok op een zege voor één van beide ploegen of vertrouw op een gelijkspel. In principe geldt: hoe lager de quotering, des te groter is de kans dat je voorspelling uitkomt. Als vanzelfsprekend kun je op die manier echter wel minder punten scoren dan bij het inzetten op een hoge odd.

Na afloop van de wedstrijden worden je voorspellingen automatisch gecontroleerd en kom je uit op een totaalscore. Hierna kun je zien hoe hoog je staat op de ranglijst. Er is een weekklassering, maar ook een totaalscore over het seizoen. Neem het op tegen je mede AS'ers én tegen enkele redacteurs van Ajax Showtime!

Er is inmiddels een BETA-periode achter de rug, dus we kunnen nu echt los. Vanaf het weekend van 9, 10 en 11 september kon je jouw voorspellingen doen en opslaan, maar na die speelronde zijn de scores voor een laatste keer gereset. Iedere speler heeft vanaf heden een gelijke kans. Aan het einde van het seizoen ontstaat er een top vijf en dat kan je leuke prijzen opleveren! De winnaar ontvangt volgend seizoen het nieuwste Ajax-shirt, de runner-up een borstbeeld uit de Ajax-shop en de derde op de ranglijst een Ajax-sjaal en een WZAWZDB-bril. Nummers vier en vijf krijgen enkel de WZAWZDB-bril.

Bekijk de beste midweekse voetbal wedtips bij Sportbookies!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.