Ajax Showtime is per direct op zoek naar een nieuwe redacteur

door Bart Veenstra 46

Bron AS

Ajax Showtime is per direct op zoek naar een nieuwe redacteur

door Bart Veenstra 46

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax Showtime is per direct op zoek naar een nieuwe redacteur om ons team te komen versterken. Het gaat hierbij om iemand die, in het begin vooral als invalkracht, in zowel het weekend als doordeweeks ruim beschikbaar is. Met name beschikbaarheid in de zomerperiode - juni, juli, augustus en september - is gewenst.

Ben jij een starter/student en lijkt het jou iets om je hobby om te zetten in je werk door je dagelijks bezig te houden met Ajax? Dan ben je bij Ajax Showtime voor deze parttime-functie op de juiste plek. Wij schrijven dagelijks nieuwsberichten en opiniërende artikelen over de Amsterdamse club en daarnaast houden wij het voetbal in bredere zin in de gaten.

Bij Ajax Showtime houd je je vooral bezig met schrijvende journalistiek, al zijn er ook mogelijkheden tot meer. Wij verwelkomen graag een gretig iemand, die altijd op zoek is naar het laatste nieuws. Je krijgt bij Ajax Showtime immers alle ruimte om zelf content te ontwikkelen. Het werken bij Ajax Showtime doe je zowel vanuit huis als op ons kantoor.

We vereisen het volgende:

  • Affiniteit met Ajax en voetbal in het algemeen
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden
  • Een opleiding die aansluit bij journalistiek of media (andere opleiding in overleg is ook een optie)
  • Flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als tijdens de weekenden (vooral zaterdag)
  • Inzetbaar tijdens thuiswedstrijden van Ajax
  • Ruim inzetbaar tijdens de zomerperiode (juli, augustus en september)

Heb jij ambitie in de journalistiek, wil jij je graag verder ontplooien in een jong en ambitieus team en heb jij een brede kennis over Ajax? Wacht dan niet langer en mail jouw motivatie en CV naar b.veenstra@ajaxshowtime.com. Wie weet begroeten we jou dan spoedig voor een vruchtbare samenwerking!

Lees meer over: