'Zou mij niet verbazen als Cillessen teruggaat'

door Jesse ter Haar 17

'Zou mij niet verbazen als Cillessen teruggaat'

door Jesse ter Haar 17

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen en Johan Derksen zien een zomerse terugkeer van Jasper Cillessen naar Ajax wel zitten. De twee zien een gunstig perspectief weggelegd voor de doelman en daarnaast lijkt het financiële gedeelte heden ten dage ook geen probleem voor Ajax.

'Het zou mij niet verbazen als hij in de zomer eventueel teruggaat naar Ajax', openbaart Driessen aan tafel bij Veronica Inside. 'Onana wil per se weg aan het einde van het jaar en dan heb je de beste Nederlandse keeper én hij kan iedere week keepen. Er zal dan wel betaald moeten worden.'

Dat laatste is volgens analist Derksen geen probleem voor de Amsterdamse club. Afgelopen zomer immers, heeft Ajax laten zien bereid te zijn om in de buidel te tasten. 'Nu Ajax door het salarisplafond gaat, zou hij tot in de lengte van jaren bij Ajax kunnen keepen. Als je Tadic kunt halen, kun je hem ook aantrekken', aldus Derksen.

Een andere speler die de laatste tijd vaker in één adem wordt genoemd met Ajax, is Ritsu Doan. De Japanner blinkt uit bij FC Groningen en Driessen ziet hem dan ook wel naar Amsterdam trekken. 'Doan kan toch op de plaats van Ziyech spelen? Daar speelt hij bij Groningen ook in een vrije rol. Je moet ook een twaalfde en een dertiende man hebben. Als je ziet hoeveel moeite ze nu al hebben om het op te vullen in de aanval…'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.