'Ziyech zou het geweldig doen in Premier League'

door Bart Veenstra 8

'Ziyech zou het geweldig doen in Premier League'

door Bart Veenstra 8

Laatst geüpdatet

Liverpool-legende John Barnes denkt dat Hakim Ziyech een geweldige aanwinst zou zijn voor de Premier League. Een transfer naar de Engelse competitie zit er voor de aanvallende middenvelder echter voorlopig niet in. Sinds donderdagavond is de transfermarkt in Engeland namelijk gesloten.

Barnes, die tussen 1987 en 1997 meer dan driehonderd wedstrijden speelde voor Liverpool, is onder de indruk van Ziyech. 'Ik denk dat Ziyech een geweldige aanwinst zou zijn voor de Premier League', citeert The Daily Express de oud-Engels international.

De oud-middenvelder vervolgt: 'Hij speelt in een vergelijkbare rol als Riyad Mahrez, maar ik denk dat Ziyech verdedigend harder werkt. Ik geniet ervan om naar Ziyech te kijken', aldus Barnes, die weet bij welke clubs Ziyech zou passen. 'Ik denk dat hij goed zou aarden bij clubs als Manchester City of Arsenal. Liverpool is anders, al denk ik dat hij kan slagen bij elk team dat de bal wil hebben en het spel snel wil spelen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.