'Ten Hag zal niet in zelfde schuitje als andere managers in afgelopen tien jaar willen komen'

door Bart Veenstra 38

Bron Sky Sports

'Ten Hag zal niet in zelfde schuitje als andere managers in afgelopen tien jaar willen komen'

door Bart Veenstra 38

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

Gary Neville denkt dat er flink wordt ingepraat op Erik ten Hag. De trainer van Ajax staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United en zodoende zal hij zich laten adviseren door mensen als Edwin van der Sar en Donny van de Beek, zo verwacht Neville.

Neville, die jarenlang voor Manchester United uitkwam, vertelt over de mogelijke komst van Ten Hag in zijn podcast bij Sky Sports. 'Ik denk dat Ten Hag belt met Van de Beek. Hoe is het daar, Donny? Van de Beek zal eerlijk antwoorden en niet veel goeds over de club zeggen, toch?'

Ook Van der Sar zal om advies gevraagd worden, zo denkt Neville. Van der Sar stond enkele jaren onder de lat bij de Engelse topclub, al is hij nu algemeen directeur van Ajax. 'We weten dat Van der Sar een eerlijk gesprek zal voeren met Ten Hag. Van der Sar, Van de Beek en Rangnick zullen zeggen dat je heel voorzichtig moet zijn als je naar Manchester United gaat, want de club kan een soort slachtveld zijn voor je reputatie.'

Meerdere managers wisten niet te slagen bij Manchester United

Het bericht gaat dat Ten Hag volledige inspraak wil hebben op het transferbeleid dat Manchester United voert. 'Ik denk dat Ten Hag ervoor wil zorgen dat hij niet in hetzelfde schuitje komt te zitten als de andere managers in de afgelopen tien jaar. Misschien zijn die eisen te veel voor Manchester United. Ik vermoed dat het de komende weken moeilijk zal worden voor de club, maar ik verwacht nog steeds dat het rond zal komen', besluit Neville.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.