Tadić van onschatbare waarde: 'Hij laat zien wat er nodig is'

door BadembaBarrie 6

Bron ESPN

Tadić van onschatbare waarde: 'Hij laat zien wat er nodig is'

door BadembaBarrie 6

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić is dit seizoen opnieuw van onschatebare waarde geweest voor Ajax. Die mening zijn Kenneth Perez en Arnold Bruggink toebedeeld bij Dit Was Het Weekend op ESPN. Volgens Perez zijn de constante prestaties van de aanvoerder, nog belangrijker voor de kleedkamer dan voor het resultaat.

Bruggink erkent dat de Servisch international wat gekost heef. 'Ajax heeft er veel geld voor betaald, ook aan salaris, maar ze wisten dat ze een absolute prof binnenhaalden.' De analist ziet ook dat Tadić voor de jongere spelers enorm belangrijk is.

Dat laatste komt volgens Perez vooral door de prestaties van de aanvaller. 'Hij laat zien wat er nodig is', zo vindt Perez. 'Mensen spreken vaak over belangrijk zijn in de kleedkamer, maar een speler die nooit speelt, is niet belangrijk in de kleedkamer.' Des te meer hecht Perez waarde aan wat Tadić laat zien. 'Dan denk je (als jonge speler, red.) fuck hij presteert ook nog. Presteren is in de ogen van de jonge jongens het allerbelangrijkste, als je niet presteert denken ze dat zal wel.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.