'PSV betaalt zaakwaarnemers flink, Ajax niet'

door Sam van Raalte 15

'PSV betaalt zaakwaarnemers flink, Ajax niet'

door Sam van Raalte 15

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen is van mening dat Ajax kwalitatief betere spelers binnen kan halen, als de club ten minste beter scout. Als voorbeeld noemde de journalist van De Telegraaf bij Natafelen met Kees de versterkingen die PSV de afgelopen jaren binnen heeft gehaald.

Driessen voegde daar aan toe dat PSV bij onderhandelingen om potentiële versterkingen ook een andere tactiek hanteert dan Ajax. 'Marcel Brands (technisch directeur PSV, red.) krijgt altijd een flinke zak geld mee voor de zaakwaarnemers van de spelers. Dat heb ik laatst aan hem gevraagd en hij bevestigde dat. Bij Ajax doen ze daar niet aan', aldus Driessen.

Sjoerd Mossou, die ook aan tafel zat bij het programma, voegde daar op zijn beurt een kritische noot aan toe. 'Als je een spits zoekt en er liggen uiteindelijk niet meer opties op tafel dan een Yaya Sanogo, dan kan je er beter mee ophouden, volgens mij', aldus de journalist van het Algemeen Dagblad.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.