Kale en Kokkie: 'Veltman had er wel gestaan'

door BvdPloeg 10

Kale en Kokkie: 'Veltman had er wel gestaan'

door BvdPloeg 10

Laatst geüpdatet

Kale en Kokkie zijn duidelijk in hun teksten op maandag bij AT5: de spelers van Ajax moet de ogen uit hun kop schamen na de 6-2 nederlaag bij Feyenoord. Volgens het populaire tweetal was Noussair Mazraoui het toonbeeld van hoe het mis ging in Rotterdam.

'Ik heb geen flauw idee wat er met Mazraoui aan de hand was. Sommigen zeggen dat hij ziek was, maar als die jongen ziek is, dan hoort die jongen thuis te zitten. Als hij ziek was, dan ben je als trainer een ontiegelijke lul dat je hem opstelt en als hij niet ziek was, dan ben je een ontiegelijke lul dat je hem niet wisselt', vertelt Kokkie in duidelijke taal.

Volgens hem had Erik ten Hag een prima alternatief achter de hand, al zat Joël Veltman niet bij de selectie op zondag. 'Er zijn heel veel mensen die Veltman afzeiken, maar Veltman had er wel gestaan. Veltman is een gozer die gaat en die andersom ook irriteert.'

Kokkie: 'Stel nou eens je beste spits op'

Ook in de spits had Kokkie graag een ander gezien. 'Waarom spelen wij altijd zonder spits? Als Huntelaar erin komt, dan laat hij in tien minuten meer zien dan onze Deense vriend (Kasper Dolberg, red.) in de hele wedstrijd. Je brengt hem verdomme weer niet, breng die gozer nou eens vanaf het begin. Stel nou eens je beste spits op.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.