Driessen zet vraagtekens bij 'gelatenheid' van Ajax na ruime nederlaag tegen PSV

door Jesse ter Haar 27

Bron De Telegraaf

Driessen zet vraagtekens bij 'gelatenheid' van Ajax na ruime nederlaag tegen PSV

door Jesse ter Haar 27

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

De manier waarop Ajax de 0-4 nederlaag tegen PSV onderging heeft Valentijn Driessen verbaasd, zo vertelt de chef voetbal van De Telegraaf. Het verlies op zich vindt Driessen overigens niet opzienbarend.

'Ik vond het niet eens zo vreemd, omdat PSV gewoon verder is in de voorbereiding', zo begint Driessen over de kwestie. 'Wat ik wel vreemd vond, was de gelatenheid waarmee een 0-4 nederlaag door de kampioen werd geaccepteerd.'

De verslaggever bekeek de strijd om de Johan Cruijff Schaal en constateerde een serieus probleem bij Ajax. 'In de aanval is het heel veel van hetzelfde. Allemaal graag in de bal willen komen. Van Tadić weten we het, Berghuis is hetzelfde verhaal en Haller heeft weinig diepgang. Je moet hem echt als eindstation in de zestien zien te vinden.'

Zodoende is Driessen nog altijd niet geheel te spreken over de stand van zaken bij Ajax. 'Ik schrok best wel van Ajax en ik denk dat daar nog wel wat werk aan de winkel is. Ze hebben gewoon een diepgaande man nodig in de aanval', concludeert hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.