Derksen over Vd Sar: 'Ajax verdient beter'

door Finn Dekker 28

Derksen over Vd Sar: 'Ajax verdient beter'

door Finn Dekker 28

Laatst geüpdatet

Op de plek van Edwin van der Sar had Johan Derksen liever Keje Molenaar zien staan. Derksen, vast onderdeel van het programma Veronica Inside, vindt dat de oud-doelman te weinig kennis en uitstraling heeft voor de positie van algemeen directeur bij Ajax.

'Van der Sar heeft geen enkele ervaring met leiding geven, met personeelszaken. En door zijn lichaamstaal meet hij zich een verkeerde, arrogante houding aan. Van der Sar is niet welbespraakt, leest een tekst van een briefje dat door iemand anders is geschreven, heeft geen charisma, eigenlijk kan dat niet bij een beursgenoteerd bedrijf', aldus Derksen in een groot interview met Panorama.

Johan Cruijff zou liever een man als Tscheu La Ling hebben gezien op die positie, zegt Derksen die nog een naam noemt. 'Een club als Ajax verdient veel beter. Iemand als Keje Molenaar zou een veel sterkere kandidaat zijn geweest.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.