Borst: 'Na Real is alleen nog de beker over'

door Gino Haverkamp 23

Borst: 'Na Real is alleen nog de beker over'

door Gino Haverkamp 23

Laatst geüpdatet

Hugo Borst verwacht niet dat Ajax dit seizoen nog de kampioensschaal omhoog mag tillen. Die voorspelling doet de journalist in Betweters, een wekelijks programma waarin hij met Koert Westerman de voetbalwereld bespreekt.

'In december dacht ik nog dat Ajax Real Madrid kon pakken in de Champions League, maar ik ben ineens toch van mening dat ze het niet gaan redden', aldus Borst. 'Real Madrid is weer in de lift. Ajax gaat eruit en dan is alleen de beker over', waarmee Borst indirect meent dat Ajax de titelrace tegen PSV niet gaat winnen.

Borst was dan ook niet onder de indruk van Ajax tegen VVV-Venlo zaterdag. 'De eerste helft was helemaal niet goed', vindt hij. Tafelgenoot Westerman stelt dat het in het tweede bedrijf wel goed ging en dat dat kwam doordat de spelers 'elkaar de waarheid durfden te spreken'. 'Ja natuurlijk', countert Borst, die duidelijk niet overtuigd is.

Borst verandert snel van mening

Het is opvallend te noemen dat Borst denkt dat Ajax klaar is in de titelstrijd. Een week geleden had de journalist namelijk een hele andere mening wat betreft die strijd. 'PSV speelt ook bagger, het is nog niet gespeeld.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.