'Ajax geen schim meer van ploeg voor winterstop'

door Thijs Zwagerman 9

'Ajax geen schim meer van ploeg voor winterstop'

door Thijs Zwagerman 9

Laatst geüpdatet

Het Parool constateert dat Ajax na de winterstop volledig de weg kwijt is. Waar er bij de Champions League-loting voor de achtste finale, waar Ajax aan Real Madrid werd gekoppeld, nog veel optimisme heerste rondom de Amsterdammers, is de sfeer na de winterstop in rap tempo 180 graden gedraaid.

Bij de Europese tegenstander van woensdag, Real Madrid, is juist het omgekeerde gebeurd. De Spanjaarden lijken zich volledig te hebben herpakt van hun zwakke eerste seizoenshelft. 'En Ajax? Die ploeg is geen schim meer van de formatie die Bayern München meer dan goed partij heeft geboden en Benfica is voorgebleven in de groepsfase van de Champions League', zo schrijft Het Parool, waarna men zich hardop afvraagt wat er tijdens het trainingskamp in Amerika is veranderd.

'Wie Ajax ziet voetballen, die vraagt zich af wat er tijdens het trainingskamp in Florida is gebeurd. Frenkie de Jong lijkt de laatste maand in de verste verte niet op de speler waarvoor FC Barcelona met alle bonussen meegerekend zo'n 86 miljoen euro gaat betalen. Dusan Tadic, Daley Blind en Hakim Ziyech blijken geen leiders als het even tegen zit. En André Onana blundert plotseling als Kostas Lamprou, de verguisde tweede doelman in Amsterdamse dienst.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.