Promes naar Spartak? 'Kunnen niet op alle geruchten ingaan'

door BartVeenstra 56

Promes naar Spartak? 'Kunnen niet op alle geruchten ingaan'

door BartVeenstra 56

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag wil tegenover de NOS niet ingaan op de vermeende belangstelling van Spartak Moskou in Quincy Promes. De middenvelder annex aanvaller van Ajax zou volgens Russische media in de belangstelling staan van de topclub uit Moskou. Een transfer lijkt echter niet aanstaande.

'We gaan niet overal op in', zegt Ten Hag als hem wordt gevraagd naar de interesse van Spartak Moskou in Promes. 'Wij hebben hele goede spelers en alle spelers staan in de belangstelling. We kunnen niet op alle geruchten ingaan', aldus de trainer, die daarmee geen duidelijkheid kan verschaffen.

Wel gaat de oefenmeester van Ajax verder in op de klasse van Klaas-Jan Huntelaar. De spits viel bij een 1-1 stand vlak voor tijd in en maakte de winnende treffers (1-2 en 1-3). 'Als je hem ziet, hoe hij die goal maakt en hoe blij hij dan is...', glundert Ten Hag. 'Hij is echt een voorbeeld voor deze hele generatie. Het is ongelooflijk hoe hij het voetbal beleeft. Ook al schiet het in zijn kuit dan wil hij nog een goal maken. Ik vind het prachtig om te zien. Ik wil hem er graag bij houden. Hij is zo belangrijk voor ons. Zowel op het veld, maar ook in de kleedkamer. Een geweldige kerel.'

Dat Huntelaar donderdagavond in de slotfase nodig was, had volgens Ten Hag echter niet gemogen. Hij had graag gezien dat zijn ploeg eerder al de wedstrijd op slot had gegooid. 'Het is een repeterend verhaal. Net als bij Willem II moet je ook hier de 0-2 maken als je op 0-1 komt. Je moet de wedstrijd in het slot gooien. Dat doen we niet', aldus Ten Hag, die FC Twente zodoende op 1-1 zag komen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Meer opmerkingen