Branie: Moet Ajax tegen Young Boys met Álvarez achterin spelen?

door Thijs Zwagerman 37

Branie: Moet Ajax tegen Young Boys met Álvarez achterin spelen?

door Thijs Zwagerman 37

Laatst geüpdatet

In vroeger tijden zou Ajax - FC Groningen een echte 'bananenschil' zijn geweest: taaie tegenstander, belangrijke Europese duels in zicht, dan was de kans op puntenverlies levensgroot. Zo niet bij het Ajax van dit seizoen. Het elftal verzaakt niet. In de nieuwe aflevering van Branie, de Ajaxpodcast van Het Parool en Ajax Showtime, hebben ze daar wel bewondering voor.

Met Sam Planting (Het Parool) en Thijs Zwagerman (Ajax Showtime) blikt presentator Menno Pot terug op de laatste nationale test vóór de strijd om een kwartfinaleplaats in de Europa League. Hoe beviel het verdedigingsduo Edson Álvarez/Lisandro Martínez? Gaan we dat terugzien tegen Young Boys? En wat was er met Sébastien Haller aan de hand? Waarom liep hij er tegen FC Groningen zo mismoedig sjokkend bij? Verder is er aandacht voor de Ajax-jeugd en wordt er als vanzelfsprekend ook uitgebreid vooruitgeblikt op het Europa League-treffen met Young Boys.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties