Branie: Heeft de komst van Hamstra met Brobbey te maken?

door Finn Dekker 42

Bron Ajax Showtime

Branie: Heeft de komst van Hamstra met Brobbey te maken?

door Finn Dekker 42

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Maandag werd ondanks een week zonder Ajax gewoon een nieuwe Branie opgenomen. Naast presentator Menno Pot schoven ook Jaap de Groot en Finn Dekker aan. Het ging in de podcast onder meer over Frank de Boer, de interlands van de Ajacieden en de komst van Gerry Hamstra.

De laatstgenoemde wordt naar verluidt de rechterhand van Marc Overmars. Hamstra, die overkomt van sc Heerenveen, moet een schakel worden tussen de talenten op De Toekomst en Overmars. Heeft zijn aanstelling te maken met het vertrek van Brobbey? 'Dat heeft Ajax miljoenen gekost', aldus De Groot. 'Het is moeilijk om te beoordelen of de onderhandelingen met Hamstra wel waren gelukt', twijfelt Dekker.

Momenteel speelt Brobbey met Jong Oranje op het EK. Althans, spelen... De spits zit vooral op de bank. Waarom? Gelukkig speelt Kjell Scherpen wel veel en goed. Maar of het genoeg is om volgend seizoen de eerste doelman te zijn bij het eerste van Ajax, betwijfelen de aanwezigen gezien de vorm van Maarten Stekelenburg en de eventuele komst van een nieuwe keeper.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu ook te beluisteren via Spotify en iTunes!

Finn Dekker (Twitter: @FinnDekker | e-mail: f.dekker@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties