Branie: Had Ajax schuld bekend met een vervanger?

door Finn Dekker 55

Branie: Had Ajax schuld bekend met een vervanger?

door Finn Dekker 55

Laatst geüpdatet

Afgelopen zondag was er geen wedstrijd en toch viel er genoeg te bespreken in de nieuwe Branie. In de podcast van Het Parool en Ajax Showtime spreken Menno Pot, Josien Wolthuizen en ondergetekende over de horrorweek waarmee februari werd afgetrapt door Ajax.

Nadat januari voorspoedig was verlopen, kon februari niet slechter beginnen. Sébastien Haller werd niet ingeschreven voor de Europa League en de talenten Brian Brobbey en Julian Rijkhoff kondigden hun vertrek aan. Het grootste nieuws was misschien wel de schorsing van André Onana, vanwege het gebruik van doping. Ajax wist in oktober al wat er speelde: hadden de Amsterdammers in de transferwindow een vervanger moeten halen? Of zou dit een indirecte schuldbekentenis geweest?

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren.

De nieuwste aflevering van Branie is ook te beluisteren via Spotify en iTunes!

Finn Dekker (Twitter: @FinnDekker | e-mail: f.dekker@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties