Álvarez krijgt eerder vrijaf van Ajax en is al in Mexico | Ajax Showtime

Álvarez krijgt eerder vrijaf van Ajax en is al in Mexico

door BartVeenstra 139

Bron Ajax Showtime

Álvarez krijgt eerder vrijaf van Ajax en is al in Mexico

door BartVeenstra 139

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez heeft, in navolging van Nicolás Tagliafico, eveneens eerder vakantie gekregen van Ajax. De Mexicaan is na zijn rode kaart die hij opliep in het duel met Feyenoord geschorst voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo van donderdag, maar ook het duel met Vitesse van aankomende zondag mag hij overslaan.

Álvarez is maandag naar Mexico vertrokken. De middenvelder heeft daarvoor toestemming gekregen van Ajax. Álvarez speelt in de komende periode interlands voor het nationale elftal van Mexico.

Zo speelt Mexico op 30 mei een oefenduel met IJsland, terwijl op 4 juni de halve finale van de CONCACAF Nations League tegen Costa Rica op de agenda staat. Verder staat er voor 12 juni een oefeninterland tegen Honduras gepland.

Álvarez wacht verder mogelijk een drukke voetbalzomer. Mexico speelt namelijk tussen 10 juli en 1 augustus het toernooi om de Gold Cup. De Mexicanen spelen in de groepsfase sowieso tegen El Salvador en Curaçao. Daar komt nog een derde tegenstander - die zich nog definitief moet kwalificeren - bij.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties