Vlaar: 'Geen spijt van dat transfer naar Ajax niet doorging' | Ajax Showtime

Vlaar: 'Geen spijt van dat transfer naar Ajax niet doorging'

door BartVeenstra 37

Vlaar: 'Geen spijt van dat transfer naar Ajax niet doorging'

door BartVeenstra 37

Laatst geüpdatet

Ron Vlaar heeft er geen spijt van dat zijn transfer naar Ajax in 2005 niet doorging. Dat laat de onlangs gestopte verdediger van AZ weten in een interview met De Telegraaf.

In 2005 was Vlaar namelijk bijna Ajacied. De toen twintigjarige verdediger zag op dat moment meer toekomst voor zichzelf bij Ajax dan bij AZ en een transfer leek in de maak. 'Hij wil weg bij AZ en heeft zijn zinnen gezet op Ajax. Als AZ er met Ajax niet uitkomt, komen mogelijk andere clubs in beeld', zei zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer destijds.

Uiteindelijk kwam het niet van een transfer, waarna Vlaar in 2006 naar Feyenoord verkaste. In 2012 vertrok hij naar Aston Villa om vervolgens in 2015 terug te keren bij AZ. 'Ik ben er trots op dat ik langdurig bij AZ, Feyenoord en Aston Villa heb gespeeld, zodat ik overal iets moois heb kunnen opbouwen', zegt hij.

'En nee, ik heb er geen spijt van dat transfers naar Ajax en Tottenham Hotspur niet doorgingen. Mijn tijd bij Feyenoord heeft me mede door mijn blessures gevormd, gemaakt tot wie ik ben. Daar ben ik dankbaar voor. De club heeft me gesteund in de tijd dat ik het heel moeilijk had, zelfs tijdens de revalidatie mijn contract verlengd.'

Verwacht jij dat Tadic de eerste goal scoort en Ajax wint van PSV? Zet dan in en krijg 8,00 keer je inzet terug!

Bron De Telegraaf

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties