[Update] 'Ødegaard kiest voor Arsenal'

door BartVeenstra 96

[Update] 'Ødegaard kiest voor Arsenal'

door BartVeenstra 96

Laatst geüpdatet

Ajax lijkt geen kans te maken om Martin Ødegaard op huurbasis vast te leggen, zo blijkt uit een tweet van de doorgaans betrouwbare journalist Fabrizio Romano. De Amsterdammers worden met de Noor, die op huurbasis mag vertrekken bij Real Madrid, in verband gebracht, maar de concurrentie lijkt te hevig.

Vanuit Spanje verschenen eerder deze week de eerste geruchten over dat Ajax interesse heeft in de tijdelijke diensten van de linkspoot. Er werd echter al direct bij gemeld dat Real Sociedad de favoriet lijkt voor de handtekening. Hij speelde immers al eerder bij die club.

Toch is de overstap van Madrid naar de andere La Liga-club nu allesbehalve zeker. De club is lang zijn prioriteit geweest, maar inmiddels meldde ook Arsenal zich bij hem en zijn management. Hij is is gevleid door het aanbod van de Londense club en gaat de keuze samen met zijn familie maken. De komende uren en/of dagen neemt hij bedenktijd.

Update - 11.35 uur (22 januari 2021) - 'Ødegaard kiest voor Arsenal'

Martin Ødegaard is op weg naar Arsenal en niet naar Ajax. Journalist Fabrizio Romano meldt zojuist dat de Noorse middenvelder heeft gekozen voor Arsenal. Ook Real Sociedad grijpt zodoende naast Ødegaard. De verwachting is dat de transfer in de komende uren rondkomt. Real Madrid zou de voorkeur hebben voor een huurtransfer zonder optie tot koop.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties