Ticketshop Ajax krijgt update: nieuwe 3D-look en barcodes niet meer nodig

door NickOoms 11

Bron Ajax.nl

Ticketshop Ajax krijgt update: nieuwe 3D-look en barcodes niet meer nodig

door NickOoms 11

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft sinds donderdagochtend zijn ticketshoppagina voor zijn supporters een update gegeven. Zo kunnen de fans van de Amsterdamse club middels een 3D-look in de Johan Cruijff ArenA een stoel selecteren en zijn de barcodes niet meer nodig om wedstrijdtickets te kopen.

Ajax geeft de supporters per direct de mogelijkheid om een ticketshop te testen door een 'testkaart' te kopen. Via deze weg ziet de supporter een 3D-look van de Johan Cruijff ArenA. Hierdoor krijgen de Ajax-fans - bij het selecteren van een stoel - het gevoel alsof zij zelf al in het stadion zitten.

Ticketshop Ajax krijgt update: nieuwe 3D-look en barcodes niet meer nodig
Nadat de Ajax-fan een stoel heeft geselecteerd, wordt het zicht in het stadion vanaf dat stoelnummer getoond.

Ook is het gebruik van barcodes tegenwoordig bij de aanschaf van diverse wedstrijdtickets niet meer nodig. Het aankooprecht is namelijk gekoppeld aan het account en niet meer aan de barcode van de seizoenkaart. Indien je een ticket hebt gekocht, ontvangen de supporters binnen enkele minuten een melding in de officiële Ajax-app.

Friends & Family

Bestel je doorgaans ook kaarten voor familie en vrienden? Dan kan je deze personen via Friends & Family via Mijn Ajax toevoegen aan zijn of haar account. Op die manier kan de Ajax-fan eenvoudig tickets voor anderen aanschaffen.

Log in via de officiële ticketpagina van Ajax en koop nu jouw testkaart via deze link!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.