Tagliafico lijkt Leeds United te kunnen vergeten na transfer Junior Firpo

door BartVeenstra 55

Bron Fabrizio Romano

Tagliafico lijkt Leeds United te kunnen vergeten na transfer Junior Firpo

door BartVeenstra 55

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico lijkt een transfer naar Leeds United te kunnen vergeten. De Engelse middenmoter heeft zich namelijk versterkt met Junior Firpo van FC Barcelona, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Volgens Romano is de transfer nagenoeg rond. Na de medische keuring zal Junior Firpo gepresenteerd worden als nieuwe linksback van Leeds United. En dat betekent dat Tagliafico zeer waarschijnlijk niet naar de Engelse club - waar hij in de afgelopen tijd geregeld aan werd gelinkt - zal vertrekken. Met Ezgjan Alioski, international van Noord-Macedonië, heeft Leeds United bovendien nog een optie voor de linksbackpositie.

Tagliafico, die op 31 augustus zijn 29e verjaardag viert, wordt op dit moment verder alleen gelinkt aan Internazionale. Of de Italiaanse landskampioen serieus in de markt is voor de Argentijn is op dit moment niet bekend. Tagliafico is op dit moment met Argentinië aanwezig op de Copa América. In de nacht van dinsdag op woensdag spelen de Argentijnen de halve finale tegen Colombia.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties