Supportersvereniging met Ajax in gesprek over toegangssysteem

door BadembaBarrie 11

Bron Ajax Life

Supportersvereniging met Ajax in gesprek over toegangssysteem

door BadembaBarrie 11

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

De Supportersvereniging Ajax is met de club in gesprek over het nieuwe toegangssysteem. Het gaat dan vooral om het voorkomen van een scenario zoals woensdagavond, waarbij duizenden supporters geen toegang hadden tot hun gekochte kaarten. De supportersvereniging is echter ook geen fan van Ajax' besluit om alles vanuit de app te regelen en pleit voor het behoud van fysieke kaarten.

De oefenwedstrijd tegen Leeds United was de eerste keer dat Ajax in grote getalen supporters ontving die allen met gebruik van de app naar binnen moesten. Op het cruciale moment liet de app het echter afweten, waardoor duizenden fans niet bij hun kaarten konden. Via onder andere mails en facturen is iedereen alsnog binnengekomen, maar van harte ging het niet. Reden genoeg voor de supportersvereniging om met de club in gesprek te gaan.

'Als supportersvereniging gingen wij, toen de dingen mis gingen, direct in gesprek met de club', zo valt te lezen op de website van Ajax Life. 'Dat blijven we ook de komende dagen doen, om te helpen voorkomen dat iets dergelijks nog een keer gebeurt. Als vereniging blijven wij ook altijd, naast de digitale toegang met de app, voor een fysieke seizoenkaart en hard copy-kaarten pleiten.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.