Ook El Mhassani kiest voor Engels avontuur

door BvdPloeg 1

Ook El Mhassani kiest voor Engels avontuur

door BvdPloeg 1

Laatst geüpdatet

Na Daishawn Redan, Anderson Lopez en Kees de Boer kiest ook Anouar El Mhassani voor een buitenlands avontuur. De linkspoot moest vertrekken uit de jeugdopleiding van Ajax en tekende donderdag voor drie jaar bij West Ham United.

El Mhassani was het afgelopen seizoen actief voor Ajax O16, waarin hij veel tegenslag kende. Hij raakte geblesseerd, lag er lang uit en kreeg als klap op de vuurpijl aan het einde van het seizoen te horen dat hij moest vertrekken. De linksbuiten, die ook op de andere twee posities op links uit de voeten kan, was met zijn management meteen hard op zoek.

West Ham United wist hem uiteindelijk te strikken. El Mhassani is daarmee de derde speler die bij een Premier League-club tekent. Eerder al zette Redan zijn krabbel bij Chelsea en De Boer ligt vast bij Swansea City. Lopez koos eerder al voor een avontuur bij AS Monaco en wordt verhuurd aan Cercle Brugge.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.