Inan: 'Verwacht dat Pasveer dit seizoen helemaal niet meer in actie komt'

door Bart Veenstra 17

Bron Algemeen Dagblad

Inan: 'Verwacht dat Pasveer dit seizoen helemaal niet meer in actie komt'

door Bart Veenstra 17

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer komt dit seizoen mogelijk niet meer in actie. Ajax gaf ruim een week geleden aan dat de goalie minimaal acht weken aan de kant zou staan met een gebroken vinger. Volgens Johan Inan, Ajax-watcher van het Algemeen Dagblad, gaat het mogelijk nog langer duren.

'Ik verwacht dat - van wat ik hoor - Pasveer dit seizoen helemaal niet meer in actie komt', zegt de verslaggever. 'Wat betreft Stekelenburg is het, na zijn operatie aan zijn heup en lies, afwachten of hij überhaupt nog terugkeert onder de lat. Gorter heeft nog twee weken nodig', zegt de journalist.

Vanwege de genoemde keepersproblemen heeft Ajax zich maandagavond versterkt met Przemyslaw Tyton. De Pool zal in Amsterdam gaan fungeren als reserve-keeper achter André Onana.

Keepersstrijd tussen Pasveer en Gorter?

In het komende seizoen verwacht Inan een keepersstrijd tussen Pasveer en Gorter. 'Pasveer heeft aangetoond echt een goede keeper te zijn. Hij verdient het nog een seizoen. Binnen Ajax is men ook heel tevreden over Gorter. Ik sluit niet uit dat die twee het moeten uitvechten.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.