Geruchtenmolen: 'Schuurs nu ook gelinkt aan Atalanta Bergamo'

door Bart Veenstra 154

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Schuurs nu ook gelinkt aan Atalanta Bergamo'

door Bart Veenstra 154

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is nog gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchtenmolen ook stilstaat. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 12 juni

'Schuurs wordt nu ook gelinkt aan Atalanta Bergamo'

Perr Schuurs staat er goed op bij de topclubs in Italië. Nadat eerder bleek dat Napoli interesse heeft in de verdediger van Ajax zou de Limburger nu ook op de lijstjes van Atalanta Bergamo staan. Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluigi Longari op Twitter. Mogelijk vertrekken er meerdere verdedigers, waaronder Romero, bij Atalanta Bergamo. Naast Schuurs wordt ook oud-Ajacied Sven Botman (Lille OSC) genoemd.

Woensdag 9 juni

'Ajax geïnteresseerd in jonge Uruguayaanse spits'

Volgens de Uruguayaanse journalist Fran Saxlund is Ajax geïnteresseerd in Agustín Álvarez Martínez. De twintigjarige spits speelt momenteel voor CA Peñarol in Uruguay en maakte dit kalenderjaar tien doelpunten in twaalf duels. Naar verluidt heeft Martínez een afkoopclausule van twintig miljoen euro in zijn contract staan. Ajax is op zoek naar een nieuwe spits, omdat Brian Brobbey de club transfervrij gaat verlaten en Lassina Traoré dichtbij een overgang naar Shakhtar Donetsk is.

Dinsdag 8 juni

'FC Barcelona ziet Gravenberch als alternatief voor Wijnaldum'

Ryan Gravenberch staat in de belangstelling van FC Barcelona, zo weet TV3 dinsdagmiddag te melden. De jongeling zou een alternatief zijn voor Georginio Wijnaldum, de middenvelder die Paris Saint-Germain boven de club uit Spanje verkoos. Overigens is Gravenberch niet de enige speler op de lijst, want Mikel Merino (Real Sociedad) en Fabián Ruiz (Napoli) gelden ook als alternatieven voor de Oranje-captain.

Bestel de nieuwste trainingscollectie van Ajax in de online fanshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties