'Traoré hoogstwaarschijnlijk aan de slag bij Shakhtar Donetsk'

door Jesse ter Haar 155

Bron De Telegraaf

'Traoré hoogstwaarschijnlijk aan de slag bij Shakhtar Donetsk'

door Jesse ter Haar 155

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Lassina Traoré gaat hoogstwaarschijnlijk aan de slag bij Shakhtar Donetsk, zo schrijft De Telegraaf dinsdagavond. Zijn management reisde al af naar Oekraïne en voerde gesprekken met de leiding van de topclub.

Daan Kramp en Revien Kanhai, de zaakwaarnemers van de Burkinees, laten aan de krant weten daadwerkelijk in Oekraïne geweest te zijn. Definitief is het nog niet, maar er werd 'op hoofdlijnen' een akkoord bereikt over een meerjarig contract voor de Ajacied.

Er gaan berichten rond over een transferbedrag van tien miljoen euro, maar dat wil zijn management niet bevestigen. Wel laat men weten dat de club een goed plan heeft met de fysiek sterke spits. De bedoeling is om via Shakhtar Donetsk door te groeien naar de internationale top.

Overigens was de club uit Oekraïne zeker niet de enige gegadigde om Traoré vast te leggen. Er zouden meer clubs in de race zijn geweest, maar trainer Roberto de Zerbi kwam met een goed verhaal. Traoré kan de eerste spits worden bij de club, die volgend jaar alles op alles wil zetten om terug de Champions League in te gaan.

Bestel de nieuwste trainingscollectie van Ajax in de online fanshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties