Conte maakt einde aan speculaties over afwezigheid Bergwijn: 'Steven is geblesseerd'

door Jesse ter Haar 8

Bron Engelse media

Conte maakt einde aan speculaties over afwezigheid Bergwijn: 'Steven is geblesseerd'

door Jesse ter Haar 8

Bron Engelse media

Laatst geüpdatet

Steven Bergwijn was dinsdag wegens een blessure afwezig bij Tottenham Hotspur, zo vertelt manager Antonio Conte. De club speelde tegen Southampton en daarbij behoorde Bergwijn niet tot de wedstrijdselectie.

Al snel begonnen de speculaties over de reden van zijn afwezigheid. De aanvaller werd de voorbije tijd meermaals aan een transfer - onder meer naar Ajax - gelinkt, maar daar lijkt vooralsnog geen sprake van. 'Steven is geblesseerd. Tegen Crystal Palace voelde hij een probleem aan zijn kuit', wordt Conte geciteerd door Engelse media.

De Italiaanse oefenmeester verwacht Bergwijn ook komend weekend, wanneer Tottenham Hotspur het opneemt tegen Watford, nog niet terug. Recent was de buitenspeler nog belangrijk voor de ploeg uit Londen. Tijdens het League Cup-duel met West Ham United scoorde hij en gaf hij een assist.

Ondertussen wordt Bergwijn in Nederland volop gelinkt aan Ajax. De Amsterdammers zouden de breedte van de selectie graag sterker maken en daarbij kan de international uitkomst bieden. Bergwijn zou een overstap naar Ajax zien zitten en of de transfer er daadwerkelijk van komt, zou vooral aan de Amsterdammers zelf liggen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties