'Ajax krijgt concurrentie voor Bergwijn, maar aanvaller hoeft niet weg'

door Terrence Riepma 31

Bron Sky Sports

'Ajax krijgt concurrentie voor Bergwijn, maar aanvaller hoeft niet weg'

door Terrence Riepma 31

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

Steven Bergwijn wekt bij meer clubs dan alleen Ajax interesse op, maar hoeft niet te vertrekken bij Tottenham Hotspur. Dat meldt Sky Sports donderdagmiddag op basis van bronnen binnen de club. Trainer Antonio Conte zou nu wél overtuigd zijn van het kunnen van de vleugelaanvaller.

Bergwijn zou al langere tijd in de belangstelling staan van de Amsterdamse club. Ajax is echter niet de enige club met interesse in de diensten van de rechtspoot. Sevilla FC en enkele clubs uit Duitsland en Frankrijk zouden ook interesse hebben getoond.

In eerste instantie leek Conte een transfer wel te zien zitten voor de 24-jarige, gezien hij niet in de plannen van de Italiaan zou voorkomen. Nu weet de oud-jeugdspeler van Ajax wel meer indruk te maken op Conte, zo weet Sky Sports. Bergwijn speelde woensdagavond mee tijdens het bekerduel met West Ham United, wist het net te vinden en gaf bovendien een assist. De Spurs wonnen met 2-1 en bekeren zodoende verder.

Conte onder de indruk van Bergwijn

Conte gaf eerder al aan dat Bergwijn een goede indruk op hem achterliet na de gewonnen wedstrijd tegen de stadsgenoten uit Londen: 'Bergwijn speelde net als Matt Doherty een echt goede wedstrijd. Dat betekent dat ze goed werk doen. Dat doelpunt zal een boost voor hem zijn', aldus de trainer van Tottenham Hotspur.

Verwacht jij dat Ajax ook dit seizoen 'gewoon' kampioen wordt? Bekijk hier wat je ervoor terugkrijgt!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties