'Ajax maakt echt serieus werk van Bergwijn, zijn komst hangt heel erg van Ajax zelf af'

door Bart Veenstra 60

Bron De Telegraaf

'Ajax maakt echt serieus werk van Bergwijn, zijn komst hangt heel erg van Ajax zelf af'

door Bart Veenstra 60

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax maakt écht serieus werk van de komst van Steven Bergwijn. Dat laat Ajax-watcher Mike Verweij weten in de podcast van De Telegraaf. Volgens de verslaggever ligt het vooral aan Ajax of Bergwijn komt of niet.

Bergwijn - speler van Tottenham Hotspur - mocht afgelopen woensdag in het League Cup-duel met West Ham United (2-1) in de basis beginnen en die basisplaats beloonde hij met een doelpunt en een assist. Na afloop was manager Antonio Conte lovend. 'Aan de woorden van Conte hoeven we niet te veel waarde te hechten', zegt Verweij, die erop wijst dat Conte de man was die een transfer van Bergwijn naar Internazionale eerder tegenhield.

'In de komende wedstrijden zullen we zien of hij meer speeltijd krijgt en dan kun je zien of ze echt met hem door willen', vervolgt Verweij. De interesse van Ajax is er zeker, zo bevestigt de journalist. 'Ajax maakt echt serieus werk van hem. De interesse bij Spurs is officieel kenbaar gemaakt.'

'Kans dat Bergwijn naar Ajax komt, hangt heel erg van Ajax af'

Of Bergwijn komt, hangt voor het grootste deel van Ajax af. zo zegt Verweij. 'Bergwijn is twee keer eerder gepolst door Ajax. De eerste keer toen hij nog bij PSV speelde, en vervolgens afgelopen zomer. Twee keer heeft Ajax echter niet doorgepakt. De kans dat Bergwijn naar Ajax komt, hangt heel erg van Ajax af. Hij blijft nu ook niet meer wachten op Ajax', aldus Verweij, die daarmee doelt op interesse van meer clubs. Onder meer het Spaanse Sevilla FC wordt genoemd.

Ajax bij bookmakers nog steeds favoriet voor landstitel ondanks koppositie PSV!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties