Ajax Vrouwen zegevieren klinkend tegen H'veen

door SJvanveen 1

De Ajax Vrouwen hebben dinsdagavond een zege geboekt op SC Heerenveen. Op Sportpark de Toekomst hielden de Ajacieden de nul én scoorde men drie keer: 3-0.

Hoewel de Ajax Vrouwen op eigen veld aantraden, kwam het in het eerste bedrijf niet tot scoren. Het venijn van het duel in de Eredivisie voor vrouwen zat in de staart en dat resulteerde uiteindelijk in drie doelpunten, allemaal gescoord vanaf de zeventigste minuut.

Eerst was het Akkerman die een vrije trap met een volley afrondde, minuten later was het Bakker die de score verdubbelde. Vlak voor tijd werd de marge op drie gebracht door een treffer van Munsterman, ook al aangever bij de 1-0. Bij de drie goals bleef het, waardoor de Ajax Vrouwen zegevierden met 3-0.