Ajax O15 heeft geen kind aan FC Twente

door Bart Veenstra 7

Ajax O15 heeft zaterdagmiddag een simpele overwinning geboekt op de leeftijdsgenoten van FC Twente. Op bezoek in Overijssel werd het 0-3 voor de jonge Amsterdammers.

Al na zeven minuten kwam Ajax O17 op voorsprong toen Raphaël Sarfo de score opende. Diezelfde Sarfo was na een minuut of 25 spelen opnieuw trefzeker, waardoor Ajax op een comfortabele 0-2 voorsprong kwam.

In de tweede helft breidde Ajax de score nog verder uit. Via Jahnoah Markelo liep Ajax uit naar een 0-3 overwinning. Ajax O15 staat tweede met zeven punten achter dan koploper AZ O15. De Alkmaarders, die zaterdag overigens met 4-0 wonnen van FC Den Bosch O15, hebben wel een duel meer gespeeld.

Opstelling Ajax O15: Van den Heuvel; Oostwoud, Camara, Rensch, Misidjan; Misehouy, Regeer, Campagne; Sarfo, Enem, Braspenning.