Ajax begint spoedig met kaartverkoop na goed nieuws van het kabinet

door Jesse ter Haar 11

Bron Ajax.nl

Ajax begint spoedig met kaartverkoop na goed nieuws van het kabinet

door Jesse ter Haar 11

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft, na het goede nieuws van het kabinet, de planning voor de kaartverkoop bekendgemaakt. De Johan Cruijff ArenA mag weer volledig gevuld worden en dus gaat de club daar vol voor, zo brengt men naar buiten via Ajax.nl.

Allereerst gaan op maandag 20 september kaarten in de verkoop voor de Eredivisiewedstrijden tegen FC Groningen en FC Utrecht. Op die dag komen de seizoenkaarthouders aan de beurt, waarna een dag later de leden van de Supportersvereniging een ticket kunnen bemachtigen. Wéér een dag later mogen de Club Card houders.

Verder gaan ook de tickets voor de thuiswedstrijden in de Champions League in de verkoop. De club heeft besloten geen passe-partouts te verkopen vanwege 'de onzekerheid op de langere termijn'. Op dinsdag 21 september kunnen de seizoenkaarthouders kaartjes krijgen voor Ajax - Besiktas. Twee dagen volgen de leden van de Supportersvereniging en één dag daarna de Club Card houders.

De prijzen van de tickets voor de Eredivisie en Champions League verschillen behoorlijk. Wil je naar de Eredivisie, dan is het goedkoopste ticket 28 euro. Koop je een kaartje voor de Champions League, dan ben je minimaal 39,50 euro kwijt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.