Ajax - AZ uitverkocht; 7500 plaatsen zijn vergeven | Ajax Showtime

Ajax - AZ uitverkocht; 7500 plaatsen zijn vergeven

door Jesse ter Haar 20

Bron Twitter

Ajax - AZ uitverkocht; 7500 plaatsen zijn vergeven

door Jesse ter Haar 20

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Ajax - AZ is binnen een mum van tijd uitverkocht, zo brengt Ajax naar buiten via Twitter. Als onderdeel van een testreeks met Fieldlabs mag de Johan Cruijff ArenA op 25 april 7500 toeschouwers toelaten en al die toegangsplaatsen zijn nu dus vergeven.

Vanaf donderdagochtend 10.00 uur konden de seizoenkaarthouders een poging wagen om een ticket te bemachtigen. Daarbij gold de regel dat er per seizoenkaart - Ajax heeft zo'n 42.000 seizoenkaarthouders - slechts één ticket besteld kon worden. Binnen anderhalf uur werden de tickets vergeven.

De Ajax-fans die een ticket hebben weten te bemachtigen, moeten voor de wedstrijd eerst nog een negatieve coronatestuitslag kunnen tonen. Op zaterdag 24 april of zondag 25 april dient men een sneltest te doen. Verder gelden er strenge regels in het stadion, waaronder het behouden van anderhalve meter afstand en het dragen van een mondkapje. Op de tribune mogen deze weer af.

De aftrap van Ajax - AZ vindt plaats op zondag 25 april om 14.30 uur. Aanvankelijk zou het duel om 20.00 uur gespeeld worden, maar dit is dus vervroegd naar de middag. Mocht Ajax de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht - gespeeld op 22 april - winnen, dan kan Ajax bij een overwinning op de club uit Alkmaar kampioen worden.

Denk jij dat Ajax na 10 minuten op voorsprong staat tegen AS Roma? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties