AD verwacht Stekelenburg 'gewoon' op doel bij Ajax | Ajax Showtime

AD verwacht Stekelenburg 'gewoon' op doel bij Ajax

door MelleGoekoop 26

AD verwacht Stekelenburg 'gewoon' op doel bij Ajax

door MelleGoekoop 26

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad heeft zijn vermoedelijke opstelling van Ajax tegen AS Roma naar buiten gebracht. Lisandro Martínez en Jurriën Timber vormen volgens de krant het centrale duo. Verder verwacht men Maarten Stekelenburg, die afgelopen zondag afhaakte met een knieblessure, terug in het doel.

Verder speelde in de vorige Europese wedstrijden Daley Blind vaak als centrale verdediger. Hij is echter met een enkelblessure uitgevallen tijdens de interlandperiode, waardoor Erik ten Hag moet gaan schuiven. De keuze van de oefenmeester lijkt gevallen te zijn op het duo Timber en Martínez.

Het AD gaat er verder dus vanuit dat Stekelenburg inzetbaar is, ondanks zijn lichte opgelopen blessure. Gedurende de persconferentie werd er nog erg geheimzinnig gedaan over de fitheid van de keeper en dus leek de kans op speelminuten voor Kjell Scherpen ook aanwezig.

De rest van de opstelling blijft hoogstwaarschijnlijk onveranderd ten opzichte van eerdere Europese duels. Dat betekent dat Dusan Tadic bij afwezigheid van Sébastien Haller weer in de punt van de aanval zal spelen. Verder lijkt Devyne Rensch weer als rechtsback in actie te komen en Edson Álvarez als controlerende middenvelder.

Vermoedelijke opstelling AD:

Stekelenburg; Rensch, J. Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Tadic Neres.

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van het Italiaanse AS Roma? Zet dan in en krijg 9,55 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties