[Update] Van de Beek staat voor zijn debuut

BvdPloeg, 14-11-2017 om 07:55, 12256 views, NL Media | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Matthijs de Ligt en Joël Veltman zullen dinsdag aan de aftrap verschijnen wanneer het Nederlands elftal aantreedt tegen Roemenië, zo meldt Dick Advocaat zelf tegenover verschillende media. Daarnaast staan oud-Ajacieden Jasper Cillessen, Ryan Babel en Daley Blind ook in de opstelling.

De Ligt vervangt centraal achterin de zieke Karim Rekik. Het talent kwam afgelopen donderdag, in tegenstelling tot Veltman, niet aan spelen toe. Veltman viel tegen Schotland een kwartier voor tijd in. Hij vervangt de geblesseerde Timothy Fosu-Mensah als rechtsback.

Update - 07.55 uur (14 november 2017)
Donny van de Beek gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn debuut maken als invaller. Advocaat bevestigde maandag dat Van de Beek en Sergio Padt minuten krijgen als alles gaat zoals het gaat. 'Er zit wel een kans in dat zij debuteren. Maar daar zeg ik wel eerlijk bij dat het afhankelijk is van de stand, want ik wil winnen. Normaal gesproken komen Donny en Sergio er echter wel in.'

Opstelling Oranje: Cillessen, Veltman, De Ligt, Van Dijk, Ake, Propper, Blind, Strootman, Berghuis, Babel en Memphis.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HeavenlyDivine
Ligt aan de stand, want je wil wel winnen.
Nou, fijn. grote kans op een tyfus-wedstrijd met 1 lucky goal en Dick die het niet aandurft om Donny langer dan 5 minuten te laten spelen.
2 0
geDaante
Precies, verschrikkelijke bondscoach zonder eigen, duidelijke visie. Wil puur winnen voor zijn eigen CV-tje, dat wordt zo ook weer steeds duidelijker.

Een oefenwedstrijd per se willen winnen... Met zulke figuren aan het roer ga je nooit ontwikkelen en nieuwe talenten goed inpassen. Een oefenwedstrijd is om te oefenen en te ontwikkelen.
2 0
Michelinho
Eén enigszins rechtvaardigende factor is wel dat ook oefenwedstrijden meetellen voor de FIFA-ranglijst, maar idd zal dat voor Dickie geen reden zijn. Doelsaldo boeide hem in de poulefase ook geen reet, als hij statistisch gezien maar goed uit de bus kwam.
2 0
MFox
Sergio Padt man man man. Waar zijn de tijden van Hans van Breukelen, Edwin van der Sar en Oscar Moens gebleven?
0 0
gi0vanni
Ken Moens nog wel van AZ en PSV maar heeft hij ook in Oranje gespeeld?
0 0
FCMax
Het is de derde keeper, Advocaat doet dit puur en alleen omdat het zijn laatste wedstrijd is. Misschien speelt ook mee dat Padt als een idioot heeft getraind, omdat hij zelf ook wel weet dat hij eigenlijk niet goed genoeg is. Hard werken wordt beloond en er staat niets op het spel.
0 0
Michelinho
Idd, voor de statistieken nog even een aantal spelers laten debuteren. MITS zijn winstrecord niet in het geding komt natuurlijk.
0 0
Tscheu
Misschien kijkt Marcel ook wel en mag je van hem ook weer meedoen. Klasse Donny !!!!!
4 0
NouridolbergNeres34
Mooi voor donny , hopelijk krijgt hij wel een half uurtje ofzo en niet de laatste 5/ of 10 min.
3 0
ambtenaar
Geeft ook gelijk aan hoe vreemd de keuze van Keizer is, om Siem de jong boven Donny te verkiezen.
11 -2
Bennyben
Sergio Padt het moet niet gekker worden, straks gaat die Jeroen Verhoeven nog in laten vallen
6 -5
noahdepoah
Dat ie Siem niet mee heeft genomen. Die is toch zo goed?
10 -3
AIR-S
Sergio Padt minuten maken?

Heel vreemd.
6 -1
Jos1983
Even Zoetje op zn plek zetten na zn waardloze uitspraken. Die man die mag god danken op zn blote knieen dat ie al zoveel interlands heeft gespeeld... Zoet zou wanneer Stekelenburg, Cillessen, Vermeer, Vorm, Krul etc elke week zouden spelen niet eens in aanmerking komen voor de voorselectie van Oranje
7 0
Siemmie
Waarom zou je tijdens je wedstrijd onnodig de keeper gaan wisselen? Zet m dan gelijk in de basis.
8 0
MarkGroothuis
Arme troef als Veltman je rechtsback is..
2 -10
AjaxPassion
Flikker nou op met die gemaakte RB's. Weg met Veltman of TFM als RB, stel gewoon een RB op die er op een natuurlijke manier voetbalt!
7 -2
Keffie L
En nu maar hopen dat ze overeind blijven, want anders krijgen ze weer heel Nederland over zich heen.
0 0
FUBAR
Heb liever dat ze heel blijven. Resultaat kan me geen bal schelen.
4 0
Bensco
Die aanval is echt lachwekkend man. Wat is er gebeurt met het aanvallende voetbal waar we ooit voor stonden? Er komt al bijna 10 jaar niks fatsoenlijks meer uit de jeugdopleidingen.
3 0
shachalnur
Vaccines , BPA , zware metalen,Carbon Black en PAK'S in kunstgraskorrels , computers , I-phones , Fifa 3 t/m 18 , Supermarkt eten/murk , Common Core onderwijs, kindermisbruikers op school en sportverenigingen.

Om er maar een paar te noemen.
5 -4
Godenzoon24
En in het buitenland hebben ze dat allemaal niet?
0 0
AIR-S
En nu weer je aluminium hoedje af alsjeblieft.
4 -1
shachalnur
Extra aluminium is niet nodig.

Je zit al vol met aluminium door je vaccinaties , kunstgraskorrels en je deodorant of zonnecreme.
3 -1
Mocrodammerr
Nederland kiest voor een andere koers: resultaat voetbal. dat is de dood van het Nederlands voetbal. ze verloochenen hun eigen voetbalidentiteit. zoveel wijsheid in pacht maar toch aanpassen aan de rest. Jammer.
1 -2
Boer Gijs
Dat is de weg van Advocaat. Had hij dat tegen Frankrijk uit nou ook maar gedaan (dan hadden wij Italie kunnen verslaan). Want in alle andere wedstrijden leverde het namelijk wel resultaat op. Nee dat is niet de toekomst, maar na Hiddink / Blind wel even nodig.
0 0
Ajax#1900
Je hebt niets aan bepaalde tactische kennis als je niet de spelers er voor hebt. Met resultaat voetbal hadden we niet twee eindtoernooien gemist.
0 0
Matzet
Ben het volledig met je eens dat het Nederlandse voetbalidee nergens meer op lijkt. Het begint al bij het feit dat het razend moeilijk is voor een niet-profvoetballer om de juiste papieren te krijgen. Het idee dat je zelf gevoetbald moet hebben op het hoogste niveau om een goede trainer te zijn is volslagen idioot en puur bedoeld om ex-voetballers aan een baantje te helpen.
Het feit dat we geen winnaarsmentsliteit hebben, maar watjes die van jongs af aan zijn gepamperd.
Het feit dat we niet meer een eigen speelstijl en visie hebben, maar een elftal dat als los zand aan elkaar vast zit.
Het feit hoe we in het Nederlands elftal met Marrokaanse jongens omgaan. Zij hebben tenminste een trots en een eergevoel, wat bij ons kaaskoppen ontbreekt. Dat is geen 'moeilijk gedrag', wij geven heb het gevoel dat ze er niet toe doen. Waarom kan Erik ten Hag hen wel raken? Omdat hij ze wel op waarde schat.
En zo kan ik nog wel even doorgaan.. Voetballend Nederland ligt op z'n gat en het is de hoogste tijd voor verandering. Talent hebben we zat, maar we missen de juiste begeleiding.
0 0
AjaxPassion
Spelers worden gewoon compleet verkeerd opgeleid. Er zit heus nog wel talent, maar die wordt verkracht door het NL 'trainersgilde'.
0 0
AjaxPassion
Wat denk je van de backs? En de middenvelders? Enkel de CV's en de keepers kunnen er nog mee door...

NL opleidingsland...

We weten gewoon écht niet meer hoe het moet, of de capabele mensen zijn héél goed verstopt...
0 0
FlyingDutchMan
Wel leuk voor Babel, die is al veel te lang genegeerd..
1 0
ajaxpat
en dan lekker geblesseerd raken in zo'n nutteloze oefenwedstrijd
1 -1
Zalazar
Als Veltman ballen heeft, weigert hij om te spelen. Die ouwe stelt telkens een vervanger op die in eerste instantie geen eens in de selectie zit. Zou hem even een poepie laten ruiken
2 0
Michelinho
Nu is juist zijn kans om te laten zien dat hij erin hoort (los van of dat ook zo is). Zou zijn eigen glazen ingooien door hier een statement te willen maken, want een volgende bondscoach ziet ook dat ie geen vechtersmentaliteit toont.
0 0
AjaxPassion
Die dikzak stopt toch, dus dat heeft nu ook geen nut meer. En àlz hij dat had willen doen, had hij dat voor de 1e wedstrijd moeten doen...
1 0
Heiko
Balen dat ze in de basis staan
1 -3
didierajax020
Toch al een verloren Oranje seizoen, laat ze dan maar ervaring opdoen, vooral De Ligt. Overigens: minnetje niet van mij. Snap je punt.
4 0
AjaxPassion
En ook een verloren Ajax seizoen. Maar als je spelers selecteerd en/of opsteld, gebruik ze dan ook gewoon in hun kracht of anders gewoon niet!
0 0