Stats: Werk aan de winkel voor Nouri

NielsE, 26-11-2016 om 13:00, 31981 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In de serie 'Stats' licht Ajax Showtime iedere week een speler, een combinatie van spelers of het hele team van de Amsterdammers uit. Deze week kijken we naar de eerste minuten van Adbelhak Nouri in het eerste elftal van Ajax.

Abdelhak Nouri, ook wel bekend als ‘Appie’, maakte afgelopen donderdag zijn debuut in de Europa League. Waar na afloop van het gewonnen duel met Panathinaikos (2-0) vooral een hosanna-stemming heerste, viel ook het kleurloze optreden van de jongeling op. Zodoende dook Ajax Showtime eens in de cijfers achter het optreden van de creatieve middenvelder.

Uiteraard maakte het jeugdexponent van de Amsterdammers tot nu toe slechts 111 minuten (oefenduels en amateurs uitgezonderd) in het shirt van Ajax en kunnen er zodoende geen (echte) conclusies worden getrokken uit de cijfers die we gepresenteerd krijgen. Echter blijft het interessant om te kijken hoe de langverwachte eerste minuten van Nouri in het eerste van Ajax verliepen.

Invalbeurt tegen Willem II:

 

In duel met Willem II kwam Nouri tijdens het laatste kwart van het treffen in het veld. De jongeling speelde prima en was (in verhouding) zelfs beter dan zijn ‘concurrent’ op het middenveld, Hakim Ziyech. Kanttekening hierbij is natuurlijk dat Nouri slechts 21 minuten speelde en dat een gemiddelde over 90 minuten dus eigenlijk een fictief iets is. We kunnen dus, op basis van deze cijfers, zeker spreken over een goede invalbeurt. Een vergelijking met bijvoorbeeld Ziyech is leuk, maar hier moet nog weinig waarde aan gehecht worden. Zaak is om dit door te trekken naar 90 minuten, waar de creatieveling in duel met Panathinaikos de kans voor kreeg.

90 minuten tegen Panathinaikos:
Het duel met de Grieken in het kader van de Europa League was voor Nouri de volgende mogelijkheid om zich te laten zien in de Amsterdam ArenA. De middenvelder hoopte aan zijn goede invalbeurt tegen Willem II en sterke optreden tegen Kozakken Boys een mooi vervolg te geven. Dit keer een serieuze test met een basisplaats tegen de nummer twee van Griekenland.

Echter kunnen we aan bovenstaande ‘passing-map’ zien dat het toptalent het best lastig had. Nouri was na Mateo Cassierra en André Onana de speler met de minste balcontacten over de gehele linie. Dit hoeft voor een middenvelder niet per sé een probleem te zijn, omdat er spelers zijn die vooral belangrijk zijn als de tegenstander in balbezit is. Probleem hier alleen is dat Nouri niet een dergelijk type speler is. De 19-jarige moet het vooral hebben van zijn acties en passing in balbezit. Het enige wat de aanvallende middenvelder van eigen kweek nog kan redden lijkt eventueel rendement uit de weinige passes die er door hem verstuurd werden. 

 

Helaas zien we hier ook geen cijfers die ‘Appie’ verdedigen. Nouri produceerde in negentig minuten geen enkele ‘Key pass’, onderschepte de bal slechts eenmaal en speelde de bal in verhouding ten opzichte van bijvoorbeeld Donny van de Beek een stuk meer in de richting van de eigen keeper. Het duel met de fysiek sterke Grieken betekende zodoende een echte test voor Nouri, die zijn marginale rol zelf voor een keer niet zo erg vond. 'Soms worden er andere dingen van je gevraagd en is het wat harder werken. Dan ligt de ruimte bij andere spelers, zoals vandaag bij Cerny en Younes.'

Conclusie:
Zoals altijd sluiten we af met een conclusie, alleen wil ik het bij Nouri dus niet echt een conclusie noemen. De middenvelder speelde in duel met Panathinaikos pas voor de eerste keer 90 minuten tegen een tegenstander van formaat. Het enige wat we met de gevonden cijfers kunnen concluderen is dat er nog genoeg werk aan de winkel is voor Nouri. Hij kon zijn stempel nog niet drukken en dat bleek voor nu geen probleem. Het wachten is, ook in Europa, op de Appie die we aan het werk gezien hebben tegen Willem II, alleen dan 90 minuten lang.

Niels Engelman (@nielsengelman | N.engelman@ajaxshowtime.com)

Lees meer 'stats':
Deel 1: Peter Bosz versus Frank de Boer
Deel 2: Lasse Schöne versus Riechedly Bazoer
Deel 3: Is de kritiek op Klaassen terecht?

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
superman0313
De nieuwe items rondom stats zijn doorgaans leuk om te lezen, maar deze keer zijn julle wat doorgeslagen. Iedereen kon zien dat appie geen beste pot speelde, dit kwam mede door de aanvoer. Ze speelde hem ook gewoon niet in, terwijl dit wel mogelijk was. Het was een combinatie van nerveusiteit en weinig aanvoer, wat resulteerde in een matige pot betreft appie. Om dit dan zo statistisch uit te lichten vind ik wat overdreven. Gemiste kans!
1 0
mistermiyagi
Nouri en Cerny speelde een beetje ongelukkig.
0 0
trooop
Wat een bullshit stuk. Inhoudelijk te onzinnig voor woorden, en de tendens die je ermee creëert wordt ook niemand beter van. Nouri zelf al helemaal niet. Goed geïnterpreteerde statistiek kan soms een beetje helpen, maar is niet meer dan een eendimensionale beschrijving van de werkelijkheid. Gemakzuchtige versimpeling. Vertrouw gewoon op wat je zelf denkt te hebben gezien en schrijf daar een stukje over.
0 -8
Chesterson93
Wil die dappere mensen zien reageren wanneer Nouri echt de sterren van de hemel speelt. Niks "ik geloofde altijd in je". Hij gaat het laten zien.
3 -5
sanchezsamuelso
Oké, mag je dan niet gewoon zeggen dat Nouri een slechte wedstrijd speelde? Al ben je fan van een speler dan kun je toch nog zeggen als ie een keertje slecht speelt. Je moet gewoon objectief blijven. Natuurlijk hoopt iedereen hier dat hij binnenkort de sterren van de hemel speelt en dan zal dat ook echt wel gezegd worden. Maar je moet het ook durven te benoemen als het minder gaat. Het is hoe het is, dat wil nog niet zeggen dat mensen hem slecht vinden alleen dat hij het op dit moment nog niet echt heeft laten zien. Hopelijk gebeurt dat binnenkort wel en dan zal iedereen natuurlijk ook tevreden zijn. Dit gaat niet over je gelijk halen, dit gaat over feiten, daarom haalt Niels de stats er ook netjes bij. Prima stuk.
3 0
Chesterson93
Stuk is ook zeker prima. Maar als ik het goed zie, zijn jongens als Schöne, Klaassen en/of Bazoer gebruikt voor zulke vergelijkingen en dat is dan van dit seizoen. Nouri krijgt een overzicht van zijn eerste Europeae basiswedstrijd. Die jongens hebben veel meer ervaring en kregen dan ook de kans om erin te groeien. En daarnaast werd dat bij die jongens ook niet zo uitvergroot als bij Nouri. Maar menig reaguurder doet nu alsof de jongen te veel hype is en dat de kwaliteiten die hem toegedicht worden, niet kloppen. Deze combinatie vind ik dus overdreven. Neemt niet weg dat een beetje graven naar statistieken gewoon kan.
1 0
NouriVandeBeek
Goed dat AS meer met statistieken willen doen. Dit is alleen bullshit. Een speler beoordelen op 110 minuten. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied.
1 -3
JPC40
tot nu toe speelt Nouri naar behoren bij Ajax, maar wat als hij tegen de boom lange jongens komt te staan, kan hij zich dan staande houden, of word Nouri dan zelf de speelbal.

Hij heeft nog lange weg te gaan en zal interessant gaan worden hoe hij gaat ontwikkelen.
2 0
tikkie takkie
Hij moet gewoon uit het duel blijven en dan is lengte helemaal geen probleem. Tegen de Grieken vond ik dat hij zich een beetje verstopte en niet vaak echt goed vrij stond maar ik vond ook dat ze hem vaak niet durfde aan te spelen van achteruit en ook chemie met Schone was er niet. Maar ik denk dat het helemaal goed gaat komen met Appie. Je moet een speler niet op 1 wedstrijd beoordelen. Hij is niet voor niets gekozen als beste speler 1e periode in de Jupiler League :)
1 0
JPC40
Uit de duels blijven dat gaat niet altijd lukken, soms zal hij wel in duel moeten gaan, hij moet leren hier mee om te gaan.
0 0
Ardiles
De kritiek op de statistieken vind ik interessant. En ook wel terecht. In theorie kan je een perfecte wedstrijd spelen zonder zelf aan de bal te komen. Maar de statistieken gaan altijd over de situaties rond de bal. Terwijl iedereen maar zo'n 5% van de zuivere speeltijd de bal heeft. De pass er uit halen, gaten trekken en dichtlopen, oftewel positioneel perfect spelen. Zijn er statistieken die daar enig inzicht in bieden? Behalve het aantal km dat men aflegt?
Eigenlijk off topic, mijn reactie, maar ben wel benieuwd.
0 0
litmanendebest
totale onzin artikel. Op dit moment kan je Nouri nog helemaal niet goed beordelen.
2 -4
OntlastendeMiddenvelder
Lies, darned lies, and statistics, en dan zijn er nog statistieken van Nouri.
2 -3
insectenverdelg
Geeneens Sierhuis.
0 0
JanTa
Waar hebben we het over. Een talent die word beoordeeld als iemand die zijn status al verdiend heeft? Nouri moet nog heel veel leren maar dat weet hij zelf wel als de beste en zijn grote leermeester Ziyech staat hem daarin bij en zo zal hij beoordeeld moeten worden.
2 -6
The
Niet meer en niet minder. Hij komt er wel. Snap niet waarom jij duimpjes omlaag krijgt.
0 -1
Ajax412
Mocht Tete morgen een wedstrijd de kans krijgen, lijkt het mij wel interessant oom hem tegen Veltman op te zetten in zijn laatste twee wedstrijden.
0 0
Ajax4life16
Ik heb jammer genoeg de wedstrijd niet kunnen zien, dus zou iemand me kunnen vertellen hoe Tete opbouwend was? Op die passing-map ziet er iig redelijk veelbelovend uit.
0 0
Ajax4life16
Positioneel gezien dan.
0 0
SanchezBeastOfAjax
Tot aan zijn goal vond ik hem persoonlijk te onzeker, draaide vaak met zijn eerst aanname al terug naar de keeper. Na zijn goal kwam hij los en speelde naar voren waar mogelijk, was hij erg betrokken bij aanvallen over de rechterkant en was hij ontzettend fel in het naar voren verdedigen.
4 0
Ajax4life16
Ik heb jammer genoeg de wedstrijd niet kunnen zien, dus zou iemand me kunnen vertellen hoe Tete opbouwend was? Op die passing-map ziet er iig redelijk veelbelovend uit.
0 0
Ajacied1989
Is het niet een idee om wekelijks een beknopte nabeschouwing te geven van de wedstrijd aan de hand van relevante statistieken, passing-maps en uiteraard het wedstrijdbeeld (zo mogelijk voorzien van beelden)? Als er wekelijks zo'n nabeschouwing wordt gemaakt zal het ook eenvoudiger zijn om individuen eruit te lichten, positief dan wel negatief. Ook omdat je constant materiaal hebt om naar terug te verwijzen.

In bovenstaand stuk gebruik je bijvoorbeeld de passing-map, maar uiteindelijk doe je er eigenlijk niets mee, terwijl er toch vragen rijzen:
Waarom is Appie zo weinig aan de bal geweest? Komt dat omdat de spelers op de linkerhelft hem niet gebruikten, omdat hij bijvoorbeeld constant in de dekking liep? Komt het door Appie zelf, omdat hij niet dominant genoeg was, zoals VdBeek dat wel was?
En hoe komt het dat Appies gemiddelde positie zo ver naar links ligt? Een deel van de verklaring zou erin kunnen liggen dat Younes de vervelende eigenschap heeft dat hij bij zijn dribbel naar binnen standaard de eerste middenvelder overslaat. Die middenvelder is vaak Ziyech, eergisteren was dat Nouri. Zij zijn het best als zij in balbezit komen in of rondom zone 14, maar doordat Younes ze constant overslaat op momenten dat ze vrij zijn komen ze nooit in de positie waar ze hun kwaliteiten het beste kunnen benutten.

Dit zijn zo maar wat ideeën. Ik heb de wijsheid niet in pacht, maar dit artikel doet bij mij vooral vragen rijzen ipv dat ze worden beantwoord. Ik vind het interessant dat data worden gebruikt, maar het moet wel iets toevoegen. Op deze manier vind ik niet dat het iets toevoegt. Ook de vorige beschouwing van Klaassen tov de Klaassen van vorig jaar vond ik gebrekkig. Het is niet negatief bedoeld, ik waardeer het enorm dat er aandacht aan wordt besteed, maar sec het analyseren van de cijfers is vaak zo enorm misleidend en daardoor nietszeggend.
9 -1
chrisjuhhh
mooie reactie .
Pana stond wel met 8 man achterin dus je voetbalt een stuk moeilijker .
De stats is nu niet echt relevant , want hoeveel wedstrijden heeft appie gespeeld in 1 ?
Donny staat op een andere positie dan Nouri dus meer aanspeelbaar .
Nouri staat in JA en voor heen in de A1 op de links half en ja ook zo diep ( ga eens kijken ) , enkel de wissel werking tussen deze 3 jongens is enorm ( appie , donny , frenkie )
0 0
willieovertoom
Geweldige reactie.
1 0
RusselWestbrook
Hear, hear.
4 -5
superman0313
Prima reactie, hear hear is gewoon een mooi iets uit het Brits parlement. Laat de minnetjes lekker pvv stemmen.
0 0
Postmus
Wat een flut artikel zeg.. iemand beoordelen op anderhalve wedstrijd en dan constateren dat er werk aan de winkel is. Manmanman, waar zijn we mee bezig..
2 -2
swing
Ff serieus?!?
0 0
Rsv
Lekker zo'n artikel op basis van twee wedstrijden, waarvan niet eens twee volledige. Schrijf dan over een andere speler.
2 -3
BvdPloeg
Waarom mag er geen analyse worden gemaakt op basis van 2 wedstrijden? Gebeurt bijna wekelijks op sites als Catenaccio e.d. Heel normaal, kijken hoe iemand het heeft gedaan. Dit is toch geen algemene afrekening van Nouri, alleen een constatering dat hij tegen Pana niet zijn stempel kon drukken.
6 -2
Aianteia
Natuurlijk mag het, het is tenslotte jullie site. Dat neemt echter niet weg dat het nergens op slaat, wat wij dan weer mogen zeggen.
2 -2
williamhagenstein
Ten eerste speelde hij in een niet ingespeelde team wat altijd lastig is helemaal als hij met een speler te maken heeft die continu in de bal aangespeeld wil worden (younes) Nouri's kracht ligt meer met het voeden in de diepte iets waar het ook ontbrak in die wedstrijd Nouri was als iedereen goed keek ook altijd aanspeelbaar wat door Dijks en Schöne vaak niet in waarde werd beoordeeld terwijl als hij veel aan de bal is het hem sterker maakt als Nouri de volgende keer een een speler voor zich krijgt met meer diepgang ( Cerny en Clement dat hij beter in waarde beoordeeld kan worden en niet als hij om welke reden dan ook steeds overgeslagen wordt
2 -1
Beretta
Kom op, dit kan je toch niet serieus posten. De wedstrijden van Ziyech in Ajax 1 zijn al vrij weinig om echt zinnige conclusies te trekken, laat staan die van Nouri. Er zijn overigens nog veel meer redenen. Leuk geprobeerd maar... nee.
1 -3
NielsE
Nogmaals, waar probeer ik echt conclusies te trekken? Nergens. Ik schets alleen een beeld van de eerste minuten van een toptalent als Nouri op niveau. Dat er nog genoeg werk aan de winkel is vrij logisch.
3 -5
sanchezsamuelso
ik vind het wel leuk om te lezen. Nouri blijkt hier geen kritiek te mogen krijgen. Ik vind het een geweldige speler om te zien maar hij speelde uiterst belabberd tegen panathinaikos. Ik vond hem helaas de slechtste aan Ajax kant. Ik snap dat hij ook nog jong is en nog fouten kan maken maar ik vind hem op dit moment nog niet echt overtuigen zoals bijvoorbeeld de Ligt, die 2 jaar jonger is en absoluut al meteen overtuigt. Ik hoop dat Nouri zich nu meer zal laten zien en geen eeuwig talent blijkt te zijn. Hij is jong maar hij zal zich nu toch moeten gaan bewijzen en laten zien waarom iedereen zo lyrisch over hem is.
4 -2
superman0313
Had eigenlijk geen zin meer om te reageren op mensen vanavond, maar jij slaat de plank echt volledig mis!!!! Zal je wat stof geven om over na te denken.. Waarom maakt de ligt relatief gezien een betere indruk op jou?? Nou omdat hij het op het oog ook beter doet, waarom? 1 reden: Bij wie van de twee bepaald de invloed van andere spelers, de mate van prestatie die wordt geleverd? Precies bij appie! De ligt is veel minder afhankelijk van andere om goed te presteren... Denk daar nu eens allemaal over na en post vervolgens iets. Fijne avond/nacht iedereen!
0 0
willieovertoom
Wat een onzinnige reactie, zeg. "Nouri blijkt hier geen kritiek te mogen krijgen", valt wel mee. Want vrijwel iedereen beseft dat Appie zeker niet denderend speelde tegen Panathinaikos. Echter gaat een analyse daarover wel wat ver, vandaar ook vrij veel kritiek van leden richting Niels. Dan kan je beter een half jaar wachten en er dan wel een conclusie aan verbinden. Dan kan het stuk alleen maar beter zijn. Overigens snap ik niet dat je een aanvallende middenvelder (die btw echt geen modderfiguur slaat na vier wedstrijden) vergelijkt met een centrale verdediger.
1 -2
sanchezsamuelso
ik vergelijk toch geen statistieken van Nouri met die de Ligt, puur dat het beide talenten zijn en dat vd Ligt meer overtuigt op zijn positie dan dat Nouri dat doet op zijn positie. Nouri is ouder dan de Ligt, vd Beek en Dolberg, als je dan echt zo'n groot talent bent dan vind ik dat je het nu toch echt moet laten zien. Die anderen laten tot nu toe meer zien. Ik hoop van harte dat het Nouri zal lukken maar op dit moment is het een beetje overdreven om zo lyrisch te zijn over Nouri ten opzichte van andere talenten die op dit moment meer laten zien.
0 -2
Chesterson93
Oké kerel.
1 0
BvdPloeg
Dus analyes mogen alleen over lange termijn gaan? What about alle stukken over een speler in 1 enkele wedstrijd? Als een Messi 3x scoort tegen Real, duiken sites erop om zijn cijfers, passmaps e.d. uitgebreid te bespreken. Als Nouri onzichtbaar is, is het plots vreemd om even te analyseren 'omdat iedereen wel zag dat Appie niet denderend speelde?' Vind ik beetje kort door de bocht, niet?
4 -3
willieovertoom
Laat ik vooropstellen dat jullie mogen doen wat jullie willen. Ik denk echer dat er veel meer uit te halen valt als zulke talenten al 15 a 20 wedstrijden achter hun naam hebben staan. En ik denk dat ik niet de enige ben.
0 -2
SanchezBeastOfAjax
Het gaat erom dat de meeste lezers hier dus blijkbaar wat anders verwachten van deze rubriek. Ik vind het best interessant om af en toe een enkele wedstrijd in statistieken uitgedrukt te zien, maar dan liever onder een andere naam. Van de rubriek "stats" verwacht ik persoonlijk dingen te lezen waardoor ik wordt verrast en niet statistieken van een enkele wedstrijd die ik zelf wel had kunnen raden. En ik denk dat er meer lezers zijn die er zo over denken.
2 0
SanchezBeastOfAjax
Iedereen hier heeft allang gezien dat Nouri geen goede pot speelde. De kritiek heeft te maken met het feit dat er hier een statistische analyse wordt gegeven van één schamele wedstrijd, wat ook nog eens het Europese debuut was van deze speler. Niels geeft dan wel aan er geen conclusies aan te verbinden, maar concludeert vervolgens toch dat er nog veel werk aan de winkel is. Hoe dan ook, bijna iedereen ziet hier liever echte analyses over een langere tijd in plaats van de statistieken van één wedstrijd van Appie.
2 -1
willieovertoom
Ik zag gisteren op Twitter al dat je dit stuk zou gaan plaatsen. Hoe had je verwacht dat deze analyse ontvangen zou worden? Vraag ik me af!
0 -3
Duif63
Nouri was tegen Pana één van de minsten vond ik. Cerny trouwens ook.
3 0
willieovertoom
Ik snap niet zo goed dat er nu al een analyse is verschenen over Nouri in het eerste. Doe dat lekker na een half seizoen, niet na twee hele wedstrijden (waarvan een zelfs niet aan bod komt).

Maar goed, zoals ik gisteren al schreef; Nouri was zakelijk tegen Panathinaikos. Liep zich positioneel uitstekend vrij maar werd niet bereikt omdat Westermann, Tete en Dijks totaal niet kunnen opbouwen. Was hij wel in balbezit, dan kwam er idd niet veel aan. Deels door slordigheden van Appie zelf en deels door onkunde van Younes (gebrek aan loopacties).
4 -4
Boer
Je punt is nu wel duidelijk. Ik heb het gevoel dat de uitkomst van de analyse menigeen niet bevalt. Was dit een analyse geweest van Westermann na diens eerste wedstrijd, was er veel minder kritiek geweest. Ik lees nergens dat Niels vergaande conclusies trekt. Zijn analyse van 1 wedstrijd is niet meer dan het is. Ben het wel eens met de critici dat H2H van Veltman-Tete, Riedewald-Viergever, Dijks-Sinkgraven etc. op basis van meerdere wedstrijden interessanter is. Ik sluit namelijk niet uit dat ik bepaalde spelers onbewust beter wil vinden dan ze zijn.
2 0
Middenweg401
Dit is zoiets als een weerstatistiek maken van een jaar op 2 januari.
1 0
NielsE
Waar trek ik mijn 'conclusies' door naar 'the big picture' of de rest van het seizoen?
3 -2
SanchezBeastOfAjax
Desondanks wel een leuke rubriek, wil er wel meer zien!
0 0
Ozymandias
Inderdaad, het is aburd om statistieken van een individuele speler te analyseren over één wedstrijd. Trouwens wel interessant om te zien dat De Ligt vaker de bal naar Westerman speelde dan omgekeerd. Behoorlijk wat mensen hier op AS schreven namelijk dat Westermann steeds alleen maar de bal naar De Ligt speelde.
1 0
NielsE
Speciaal voor jou: In de passing-map kan je zien dat er meer passes van De Ligt naar Westermann gingen dan andersom. Meeste passes van Westermann gingen richting Dijks. :)
1 -1
Ozymandias
"In de passing-map kan je zien dat er meer passes van De Ligt naar Westermann gingen dan andersom." Dat is toch precies wat ik schreef?
0 0
NielsE
Ik las je reactie verkeerd, meende dat je de vraag stelde i.p.v. de (juiste) stelling in te nemen. Excuus!
1 0
Web
Klopt combinaties met Dijks, Westerman en Younes is bijna niet mogelijk, Younes gaat vaak veel te ver in zijn acties en is dan het overzicht kwijt en brengt hij zijn ploeggenoten in de problemen, hij had heel vaak Noury aan kunnen spelen, Dijks en Westerman komen gewoon tekort
1 0
Middenweg401
Het is Westermann en Nouri.
0 0
Joseph
Ik denk dat een belangrijke rol ook ligt bij de rest van het team. Hij speelde op een vleugel met Dijks en Younes, daar hoef je geen combinaties van te verwachten en dat is wel zijn kwaliteit.
Nouri moet je altijd aanspelen als hij vrij staat, maar dat gebeurde te weinig. Hij moet zelf misschien ook wel meer de bal in lopen, maar ik weet ook niet wat zijn instructies waren..
1 0
V12
Je kunt ook zien dat hij de bal niet heel veel kreeg terwijl hij er wel om vroeg. Dijks speelt hem nauwelijks aan wat die wil rennen. Ook Westerman durft hem niet aan zijn voordelige kant aan te spelen. Nouri heeft maar weinig vrije ruimte nodig en loopt daardoor geen drie meter vrij van zijn speler. Dijks en Westerman durfden hem niet aan te spelen als hij anderhalve meter van zijn man los was. Dat moet beter dan komt Nouri ook beter uit de verf. Wel moet hij ook meer doen om ballen te onderscheppen.
1 0