Moisander pechvogel bij Sampdoria

door BvdPloeg 3

Niklas Moisander heeft niet zijn meest gelukkige maandagavond uit zijn carrière beleefd. De verdediger van Sampdoria begon bij zijn werkgever in de basis, maar al na zeven minuten schoot hij klungelig in eigen doel. Mede door die treffer verloren de Italianen met 2-1 van Atalanta Bergamo.

Moisander probeerde bij het eigen doelpunt een voorzet van links weg te werken, maar de oud-Ajacied raakte de bal volledig verkeerd. Via zijn rechtervoet verlengde hij slechts om zijn eigen doelman verbijsterd achter te laten. In de negentigste minuut scoorde Atalanta ook nog op eigen kracht, waarna Roberto Soriano voor Sampdoria de eindstand bepaalde.