Kluivert verruilt Roma op huurbasis voor OGC Nice

door Gino Haverkamp 18

Bron OGC Nice

Kluivert verruilt Roma op huurbasis voor OGC Nice

door Gino Haverkamp 18

Bron OGC Nice

Laatst geüpdatet

Justin Kluivert speelt komend seizoen voor OGC Nice, zo meldt de club via de officiële kanalen. De oud-Ajacied komt op huurbasis over van AS Roma. Vorig seizoen verhuurden de Romeinen Kluivert nog aan RB Leipzig.

Verdere mededelingen over de details van de transfer doen beide partijen verder niet. Journalist Fabrizio Romano weet echter te melden dat er een koopoptie zit in het huurcontract van Kluivert. Wil OGC Nice de aanvaller definitief inlijven, dan moet het voldoen aan een koopoptie van tien miljoen euro.

Kluivert, die in 2017 en 2018 uitkwam voor het eerste elftal van Ajax, zou vorige week in gesprek met trainer Christophe Galtier overtuigd zijn van het project. Bij OGC Nice komt hij een oude bekende tegen in de persoon van Kasper Dolberg. De twee kennen elkaar van hun gezamelijke periode bij Ajax. Met Calvin Stengs, die deze zomer AZ verruilde voor de Franse club, komt Kluivert ook nog een landgenoot tegen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.