'Kluivert nadert overgang van AS Roma naar OGC Nice'

door Jesse ter Haar 46

Bron Twitter

'Kluivert nadert overgang van AS Roma naar OGC Nice'

door Jesse ter Haar 46

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Justin Kluivert is dicht bij een overstap van AS Roma naar OGC Nice, zo brengt Fabrizio Romano naar buiten via Twitter. De doorgaans betrouwbare verslaggever weet dat de deal tussen beide clubs de afronding nadert.

Christophe Galtier, de nieuwe trainer van Nice, zou aandringen op het aantrekken van de Nederlander. De clubs naderen een overeenkomst over de transfer. Een dag eerder haalde de Franse club ook al een Nederlandse buitenspeler binnen. Toen werd Calvin Stengs overgenomen van AZ.

Bij AS Roma zou Kluivert te maken krijgen met José Mourinho, maar dat lijkt dus niet door te gaan. De nieuwbakken trainer van de Romeinen wil de club terug naar de top brengen, maar mocht Kluivert de overstap maken, dan gaat deze samenwerking dus niet plaatsvinden.

De oud-Ajacied speelde tot op heden een totaal van 68 wedstrijden voor de club uit Rome. Daarin wist hij het net negenmaal te vinden en bereidde hij tien keer een doelpunt voor. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan RB Leipzig. Daar kwam hij in 27 wedstrijden tot vier goals en één assist.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.