Verheijen: 'Misschien snapt Cruijff het nu'

door Koen Weijland 36

Verheijen: 'Misschien snapt Cruijff het nu'

door Koen Weijland 36

Laatst geüpdatet

Raymond Verheijen heeft de Twitter-app op zijn smartphone weer gevonden na de uitschakeling van Ajax in de Europa League. De inspanningsdeskundige richt zich na de 'blamage' van Ajax tegen Dnipro Dnipropetrovsk vooral op Johan Cruijff.

'Misschien dat Cruijff nu snapt dat er niks mis is met de jeugdopleiding van Ajax, maar dat je gewoon niet met een jeugdteam in Europa moet gaan spelen', zo schrijft hij een dag na de uitschakeling op Twitter. Cruijff is sowieso niet de beste vriend van Verheijen, die de legendarische nummer veertien eerder al de grond in boorde om zijn uitspraken. 'Van de tien dingen die Cruijff zegt, zijn er drie dingen interessant omdat ze je aan het denken zetten.'

Overigens speelde Ajax donderdag inderdaad weer met een piepjong elftal tegen Dnipro. Het middenveld en de voorhoede van Ajax kenden met Riechedly Bazoer (18), Daley Sinkgraven (19) en Anwar El Ghazi (19) liefst drie tieners. Ricardo Kishna en Arek Milik vierden hun twinigste verjaardag al wel, terwijl Davy Klaassen de oudste niet-verdediger was met zijn leeftijd van 22 jaar en 28 dagen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.