Stekelenburg hoopt op meer actie van de KNVB richting Ten Hag

door Jesse ter Haar 38

Bron NOS

Stekelenburg hoopt op meer actie van de KNVB richting Ten Hag

door Jesse ter Haar 38

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Jeroen Stekelenburg is van mening dat de KNVB meer kan doen om Erik ten Hag als bondscoach aan te stellen. Hij beseft dat het allerminst een zekerheid is, maar al te veel moeite lijkt de voetbalbond er nog niet in gestoken te hebben.

Donderdagochtend kwam naar buiten dat Louis van Gaal de nummer één is voor de KNVB en daar zet Stekelenburg zijn vraagtekens bij. 'Je wilt een coach die het misschien wel zes jaar gaat doen. Iemand die gaat kijken naar wat we hebben en hoe we in 2026 wereldkampioen kunnen worden', aldus de verslaggever in de voetbalpodcast van de NOS.

Een trainer die het geschetste plaatje bij uitstek in kan vullen, is Ten Hag. Stekelenburg is dan ook van mening dat de KNVB er meer aan moet doen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om de trainer over te nemen van Ajax. 'Ze hebben Ten Hag gebeld en hem één keer die vraag gesteld. Je moet ook iets te bieden hebben.'

Arno Vermeulen gaat er fel tegenin en beseft dat het binnenhalen van Ten Hag momenteel een niet te volbrengen taak is. 'Ten Hag zegt dat hij een contract bij Ajax heeft getekend en dan is dat klaar. Het is gewoon niet reëel en dat boek is op dit moment gewoon echt dicht.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.