Pastoor: 'Klinkt als ouders die schreeuwen'

door Finn Dekker 7

Pastoor: 'Klinkt als ouders die schreeuwen'

door Finn Dekker 7

Laatst geüpdatet

Alex Pastoor heeft zich doodgeërgerd aan de opmerking van Dennis Higler richting Frenkie de Jong. De scheidsrechter vond dat een overtreding op de middenvelder terecht was, aangezien de Ajacied de bal te lang vasthield. Ongelooflijk, zo stelt Pastoor bij het Haarlems Dagblad.

De Nederlandse trainer snapt dat het af en toe lastig is voor arbiters om een perfecte wedstrijd te fluiten. 'Maar dan past het dus niet dat scheidsrechter Dennis Higler tijdens FC Groningen - Ajax even gaat bepalen wanneer Frenkie de Jong de bal moet spelen. Volgens Frenkie had Higler hem tijdens de wedstrijd - na een vermeende overtreding op de middenvelder - verteld dat hij de bal sneller moet afspelen.'

'Het klinkt als ouders van kinderen die niet zo goed kunnen voetballen, die schreeuwen naar de begaafdere teamgenootjes: sneller spelen! Geef die bal een keer af', aldus Pastoor.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.