Mossou: 'De titel van Mike van der Hoorn'

door BvdPloeg 4

Mossou: 'De titel van Mike van der Hoorn'

door BvdPloeg 4

Laatst geüpdatet

Sjoerd Mossou spreekt in het Algemeen Dagblad mooie woorden over Mike van der Hoorn. De verdediger kwam, werd uitgelachen, toch weer toegejuicht, was reserve, moest toch aan de bak en veroverde de harten van het Amsterdamse publiek.

'Mike van der Hoorn is geen enorm goede speler, maar zo slecht als de mensen steeds zeiden, is hij nu ook weer niet. Ik ben geen cijferfetisjist, maar de pech van Van der Hoorn had statistisch gezien iets wonderlijks; haast elk middelmatig balcontact resulteerde automatisch in iets fataals of iets heel verschrikkelijks', schrijft de columnist.

'Maar kijk nu eens. Mike lacht ons allemaal uit', vervolgt hij. 'Al die sceptici. Al die haters. Al die stuurlui. Na de winterstop zo'n beetje alles gespeeld, en dan niet bij Jong Ajax, maar gewoon bij de grote jongens. Een belangrijke goal tegen FC Twente vorige week. Amper een belangwekkend foutje gemaakt. (...) Dit wordt (weer) de landstitel van Frank de Boer natuurlijk, en een beetje van Arek Milik en Davy Klaassen, maar het is misschien nog wel meer de titel van Mike van der Hoorn. Voorheen een schlemiel, tegenwoordig een winnaar.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.