Marca rekent Gravenberch tot grootste talenten ter wereld

door Thijs Zwagerman 12

Marca rekent Gravenberch tot grootste talenten ter wereld

door Thijs Zwagerman 12

Laatst geüpdatet

Het Spaanse Marca beschouwt Ryan Gravenberch als één van de grootste talenten ter wereld die deze eeuw is geboren. De middenvelder van Ajax staat in een rijtje met andere toptalenten als onder meer Alphonso Davies (Bayern München), Ansu Fati en oud-Ajacied Sergiño Dest (beiden FC Barcelona).

Marca noemt Gravenberch een middenvelder die fysiek sterk oogt en atletisch gebouwd is. Het Spaanse medium ziet dat de achttienjarige Gravenberch zich bij Ajax over de erfenis van de naar Manchester United vertrokken Donny van de Beek ontfermt en dat hij onder trainer Erik ten Hag inmiddels is uitgegroeid tot basisspeler.

Naast Gravenberch staat er nog een andere speler uit de Eredivisie in de lijst van Marca. PSV-er Mohammed Ihatteren, achttien jaar oud, wordt evenals Gravenberch ook tot de grootste talenten ter wereld gerekend. Marca heeft naar eigen zeggen de twintig veelbelovendste talenten onder de twintig jaar op een rijtje gezet.

Denk jij dat Nederland wint van Italië? Zet in en krijg 3,95 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.