Jansen: 'Ziyech zeer terecht verbaasd en ontstemd'

door Bart Veenstra 48

Jansen: 'Ziyech zeer terecht verbaasd en ontstemd'

door Bart Veenstra 48

Laatst geüpdatet

Ajax-middenvelder Hakim Ziyech is zeer verbaasd en ontstemd over het 'verliezen' van zijn rugnummer 10, zo meldt Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International. Tijdens de onderhandelingen met Dusan Tadic werd de Serviër namelijk toegezegd dat hij met rugnummer 10 mocht spelen. Hierbij had men bij Ajax in het achterhoofd dat Ziyech zou vertrekken, hetgeen vooralsnog niet gebeurde.

'Hakim Ziyech kreeg vorige week plotseling te horen dat hij zijn nummer 10 moest inleveren, op aandringen van Marc Overmars, een paar dagen voor het eerste duel met Sturm Graz', schrijft Jansen op Twitter. 'Overigens is de Marokkaanse sterkhouder zeer te spreken over het samen spelen met Dusan Tadic.'

Jansen zag vervolgens dat Ziyech op het veld goed reageerde. 'Met het spel tegen Sturm Graz, vooral in het eerste duel, een paar dagen na het afnemen van zijn rugnummer, liet Ziyech zijn voeten spreken. Maar hij is terecht zeer verbaasd en ontstemd over de hele gang van zaken', aldus de journalist, die ook zijn persoonlijke mening geeft. 'Bijzonder slecht gemanaged door Ajax.'

Heel wat aanbiedingen in onze webshop! Wat te denken van het 'Rechtstreeks uit de hoofdstad, krijg de kolere-shirt of het klassieke WZAWZDB-shirt! Kijk hier voor meer informatie!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.