'Guidetti inhaleerde fluitsalvo's als marihuana'

door JipVR 18

'Guidetti inhaleerde fluitsalvo's als marihuana'

door JipVR 18

Laatst geüpdatet

Auke Kok wijdt zijn wekelijkse column in HP de Tijd deze keer aan het optreden van John Guidetti tijdens het Europa League-duel tussen Ajax en Celta de Vigo. De columnist geniet van het gedrag van de 'mafkees' en is ervan overtuigd dat hij niet de enige is.

'Met zijn vlezige handjes aan zijn oren glorieerde hij in zijn fittie met de F-Side van het strafschopgebied van 020 tot de middenlijn, de striemende fluitsalvo’s inhalerend als marihuana. Rustig nou maar, gebaarde de ideale schoonzoon Lasse Schöne en zelfs de scheidsrechter leek hem een reprimande te geven: voetballers horen het publiek niet te provoceren', beschrijft Kok de avond, waarop Ajax met 3-2 van Celta won.

Kok verbaast zich erover dat Guidetti zich na één seizoen bij Feyenoord gespeeld te hebben, zich zo laat kennen. Desondanks hoopt hij stiekem op een terugkeer van de spits in Rotterdam-Zuid. 'De Kuip zal kolken en hij zal de dwaas zijn, de joker, heetgebakerd en vol vuur. En ook de velen die hem beschouwen als een mispunt zullen dat stiekem leuk vinden', sluit Kok af.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.