'De Ligt is bijna een robot, dit is buitenaards'

door ArthurV 3

'De Ligt is bijna een robot, dit is buitenaards'

door ArthurV 3

Laatst geüpdatet

Hugo Borst en Koert Westerman zijn met een knipoog opzoek gegaan naar de 'donkere kant' van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. De Betweters zien het duo van Ajax wekelijks uitblinken op de velden en hebben daarnaast grote bewondering voor de persoonlijkheid van de talenten.

'Hoe lang kan die man doorgaan, die De Ligt? Dat is bijna een robot, dit is buitenaards', is Borst lovend. 'Hij moet toch wel een zwarte kant hebben, wat zou de zwarte kant van De Ligt zijn? Aan de staart van een kat trekken? Ieder mens heeft een zwarte kant...'

Westerman neemt het interview met de vader van De Jong, voorafgaand aan de bekerfinale, als voorbeeld. 'Frenkie stapte uit, liep naar zijn vader en kreeg drie kussen. Normaal zou je zeggen: dat is niet stoer. Maar dat is wel super leuk en lief. Die jongens hebben nog geen donkere kant, dat komt als ze straks twintig miljoen per jaar verdienen en kunnen kopen wat ze willen.'

De eerste prijs sinds 2014 is een feit en daar mag je als Ajacied best trots op zijn! Scoor nu het Ajax-t-shirt KNVB-Bekerwinnaar in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.