Arnesen geeft Eriksen advies: ‘Vind een club die honderd procent achter je staat’

door Thijs Zwagerman 45

Bron TV2

Arnesen geeft Eriksen advies: ‘Vind een club die honderd procent achter je staat’

door Thijs Zwagerman 45

Bron TV2

Laatst geüpdatet

Frank Arnesen is verheugd over het nieuws dat Christian Eriksen zijn rentree als voetballer wil gaan maken. Eriksen is sinds zijn hartstilstand van afgelopen zomer hard aan het revalideren en heeft de ambitie om op het WK in 2022 actief te zijn voor Denemarken.

Arnesen, de huidige technisch directeur van Feyenoord en 52-voudig Deens international, is blij voor zijn landgenoot en zag Eriksen een goede indruk maken in een groot interview dat hij recent gaf. ‘Ik vond het leuk om het interview met hem te zien. De manier waarop hij zichzelf formuleerde en zijn mentale kracht waren mooi om te zien. Voor de voetbalwereld is het fantastisch dat hij er weer is’, zei Arnesen woensdag bij het Deense TV2.

De Feyenoord-directeur kwam vervolgens nog met een advies voor Eriksen dat hem kan helpen in de zoektocht naar een nieuwe club. ‘Het is niet de vraag of er een club is die hem wil, maar de vraag is wat Christian zelf wil. Veel clubs zullen in hem geïnteresseerd zijn, maar het gaat erom - en zowel hij als zijn zaakwaarnemer weten dat ook - een ​​club te vinden die honderd procent achter hem staat. En waar hij de tijd krijgt om zich zowel fysiek als mentaal klaar te maken om te spelen’, besluit Arnesen.

Ajax wordt genoemd, vermeende interesse van AS Monaco

In de wandelgangen wordt Eriksen regelmatig gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, maar van concrete interesse van de Amsterdammers is momenteel geen sprake. The Telegraph schreef woensdag dat het Franse AS Monaco wel in Eriksen geïnteresseerd is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties